شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 02 August 2025
کد خبر: ۷۹۶۵
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۱ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵

« لانتوری» در نوزدهمین جشنواره «شانگهای» به نمایش در می آید

فیلم سینمایی « لانتوری» ساخته رضا درمیشیان در تازه‌ترین حضور جهانی خود در نوزدهمین جشنواره «شانگهای» به نمایش در خواهد آمد.



دیباچه:

این فستیوال گفته می‌شود که از مهم‌ترین جشنواره‌های آسیاست و از جشنواره‌های درجه(الف) جهان محسوب می‌شود که از بیست و دوم تا 30 خرداد در شهر شانگهای چین برگزار خواهد شد.

درمیشیان پیش از این با فیلم قبلی‌اش «عصبانی نیستم!» در این جشنواره شرکت کرده بود و برنده سه جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردان و جایزه وینسنت وارد برای فیلم خلاقانه شانگهای شده بود.

«لانتوری» حضور جهانی‌اش را در شصت و ششمین دوره جشنواره برلین آغاز کرده و تاکنون در هفتمین جشنواره خاورمیانه اکنون فلورانس به نمایش درآمده و قرار است در برنامه‌های ویژه‌ای که برای مرور فیلم‌های درمیشیان تدارک دیده شده در سومین جشنواره فیلم‌های ایرانی کلن و دومین جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ به نمایش دربیاید.

دیباچه-لانتوری


از میان فیلم‌های رضا درمیشیان تنها فیلم «بغض» در ایران به نمایش درآمده است.

«عصبانی نیستم!» با وجود داشتن پروانه نمایش سه شب قبل از نمایش عمومی به دستور وزیر ارشاد توقیف و با وجود وعده‌های سازمان سینمایی بر نمایش عمومی این فیلم در وضعیت نامشخصی قرار دارد.

«لانتوری» قرار بود عید فطر در سینماهای ایران به نمایش عمومی دربیاید که به تعویق افتاد.

این فیلم داستانی عاشقانه است که در آن باران کوثری، نوید محمدزاده ، مهدی کوشکی و بهرام افشاری نقش اعضای گروه «لانتوری» را ایفا کرده‌اند.

مریم پالیزبان نقش اصلی زن این فیلم است و رضا بهبودی ، بهناز جعفری، فاطمه نقوی، پریوش نظریه، نادر فلاح، اردشیر رستمی، حسین پاکدل، بهرنگ علوی ، ستاره پسیانی، سیاوش چراغی پور، کاظم سیاحی ، سجاد تابش، یسنا میرطهماسب ، وحید قاضی زاهدی، هادی احمدی، شهریار فرد، امیر حسین طاهری ، امیر رضا رنجبران، میثم نوروزی، علیرضا خاتمی، رضا رباط جزی، حامد اسماعیل زاده ، پانته آ غدیریان، محمد حسین پور ، نظام الدین کیایی و... از بازیگران (( لانتوری)) هستند.

«لانتوری» در سه رشته بهترین طراحی چهره پردازی ، بهترین تدوین و بهترین صدا از سی و جشنواره سی و چهارم فیلم فجر نامزد دریافت جایزه شد و جایزه بهترین صدای سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر را به خود اختصاص داد.

این فیلم همچنین برنده تندیس بهترین عکس از دومین جشن عکاسان سینمای است.

ایسنا نوشت: عرضه و پخش بین المللی فیلم به عهده محمد اطبایی (مستقل های ایرانی) است.
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴