سه‌شنبه ۰۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Tuesday, 21 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۷۴۲۳
تاریخ انتشار : ۵۱ : ۰۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
فرهاد جم که به گفته‌ی خودش چهار سال است که از تلویزیون دور است، نسبت به برخی سیاست‌های سازمان صداوسیما انتقاد کرد و خواستار اتفاقات خوب در تلویزیون در آینده شد.

دیباچه :

این بازیگر و مجری تلویزیون  گفت:‌ حالم خوب است و این روزها درگیر کارهای خودم هستم. آخرین کارم در تلویزیون مسابقه «از کی بپرسم» بود که فکر می‌کنم به چهار سال قبل مربوط می‌شد. اما پس از آن دیگر هیچ کاری برای تلویزیون انجام ندادم و به طور مشخص و روشن طی این سال‌ها هیچ پیشنهادی هم به من نشده است.

بازیگر سریال «همسران» در پاسخ به اینکه آیا پیشنهادی به مدیریت سازمان صداوسیما جهت بالا بردن سطح کیفی کارها دارد؟ خاطرنشان کرد: پیشنهاد خاصی ندارم، فقط می‌توانم بگویم حیف مردم که خوب‌ها و آنچه که در خور شأنشان باشد را نمی‌بینند. این ضعف را خود مدیران تلویزیون هم می‌دانند، مگر می‌شود خودشان اطلاعی نداشته باشند از جایگاهی که تلویزیون میان مردم داشته و اکنون مدتی است که از این جایگاه فاصله گرفته است؛ چرا دیگر در تلویزیون اتفاقی نمی‌افتد؟ به نظرم کیفیت لازم، بنا به دلایل مختلف دیگر در کارهای تلویزیون وجود ندارد.

دیباچه - فرهاد جم

ایسنا نوشت جم همچنین در ادامه همین نظرات عنوان کرد: قطعا مدیران تلویزیون خودشان هم می‌دانند تلویزیون چه ضعف‌هایی دارد اما نمی‌دانم چه اصراری است که با همین کیفیتی که می‌دانند مناسب نیست کارها را پیش می‌برند. به نظرم اتفاقی که باید می‌افتاد پوست‌اندازی در سازمان صداوسیماست البته نه در سطح کلان بلکه در حد اینکه یکسری افراد با فکرهای متنوع و جدید وارد شوند اما متأسفانه یکسری افراد در سازمان صداوسیما مدام تکرار می‌شوند و مخاطبان هم فقط یکسری افراد خاص را می‌بینند؛ در حالی که ما می‌توانیم فکرهای جدید داشته باشیم.

بازیگر سریال‌های «تولدی دیگر»، «خوش‌رکاب» و ... در پایان اظهار کرد: صادقانه می‌گویم با اینکه خیلی وقت است تلویزیون را مرتب ندیدم اما مردم همیشه نسبت به من لطف دارند و من مدیون آن‌ها هستم. با تمام این اتفاقات امیدوارم در آینده اتفاقات خوبی در تلویزیون بیفتد.
برچسب ها: دیباچه ، فرهاد جم
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
چاشنی دیباچه

وقتی شبکه پنج هیچ تدارکی برای ماه رمضان و عید ندارد!

۱۳:۳۳  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پرطرفدار ترین ها