پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 04 September 2025
کد خبر: ۷۲۷۱
تاریخ انتشار : ۱۷ : ۰۶ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۵

عرضه انیمیشن «ناسور» در بخش بازار فیلم جشنواره جهانى فجر

نخستین عرضه تجاری انیمیشن سینمایی «ناسور» به کارگردانی کیانوش دالوند و تهیه کنندگی محمد حسین قاسمی و داریوش دالوند در سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر انجام می‌شود.

دیباچه:

داریوش دالوند تهیه کننده این فیلم انیمیشن با اعلام این خبر در توضیح حضور در بازار فیلم سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: بازار فیلم جشنواره جهانی فجر فرصت مناسبی برای عرضه فیلم به مهمانان خارجی حاضر در این رویداد سینمایی است.

وی ادامه داد: معتقدم باید در این بازار، بیشترین تلاش برای عرضه مناسب محصولات سینمایی و تلویزیونی ایران صورت گیرد و انشالله، نخستین عرضه ی تجاری انیمیشن سینمایی «ناسور» در هجدهمین بازار فیلم فجر انجام می شود.

دیباچه-ناسور


داریوش دالوند در ادامه صحبت های خود با اشاره به عرضه این انیمیشن در جهان اسلام گفت: پس از عرضه انیمیشن «ناسور» در بخش بازار فیلم جشنواره جهانى فجر، به دنبال عرضه این انیمیشن سینمایی در سطح جهان اسلام خواهیم بود. ضمن اینکه امیدوار هستیم این انیمیشن سینمایی مورد استقبال برخی از کشورهاى اهل تسنن مانند ترکیه و هند قرار گیرد.

وی تاکید کرد: پس از پایان جشنواره جهانی فیلم فجر و حضور در بازار بین المللی این رویداد سینمایی، در نظر داریم در بازارهای مختلف فیلم کشورهای اسلامی حضور داشته باشیم و این فیلم را به مخاطبان مسلمان در جهان اسلام به خصوص شیعیان عرضه کنیم.

داریوش الوند، تهیه کننده «ناسور» با اشاره به این مطلب که این انیمیشن سینمایى بر اساس منابع معتبرى نوشته شده است بیان کرد: انیمیشن سینمایى «ناسور» بر اساس منابع معتبرى از جمله «نفس المهموم»، تألیف شیخ عباس قمى و کتاب هاى «لهوف» و «آه»، نوشته شده است.

تهیه کننده انیمیشن سینمایی «ناسور» یادآور شد: تولید انیمیشن سینمایى «ناسور» اوایل سال 1393 آغاز و اوایل بهمن ماه سال 1394 پایان یافت و در سى وچهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت.

وى درباره تغییراتی که در این انیمیشن سینمایی انجام شده است، گفت: بعد از اکران فیلم «ناسور» در جشنواره و دریافت بازخوردها تصمیم گرفتیم چند پلان را تغییر دهیم و پلان هاى دیگرى را جایگزین کنیم. این انیمیشن سینمایی با تکنیک و کیفیت خاصى ساخته شده و مى تواند نظر مخاطبان بسیارى در تمام رده هاى سنى کودک، نوجوان و حتى بزرگسال را به خود جلب کند.

دالوند در پایان صحبت های خود گفت:  انیمیشن «ناسور» تداعی کننده حس و حال  فیلم هاى سینمایى رئال است و به همین خاطر توانسته  بزرگسالان را نیز به خود جلب کند.

فارس نوشت: انیمیشن سینمایی «ناسور» روایتی از حماسه عاشورا است که این حماسه با محوریت انتخاب، وقایع این حادثه عظیم را به تصویر می کشد و به عبارت دیگر «ناسور» راوی جراحتی است که از شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یاران ایشان در دل همه آزادی خواهان جهان ایجاد شده است.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴