چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۶۸۲۲
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۰۸ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۵
فرهاد آئیش که از 8 فروردین ماه اجرای نمایش «چمدان» را از سر گرفته است، ایده اجرای نمایش در تعطیلات نوروز را ایده‌ای خوب توصیف کرد و در عین حال گفت که در آغاز از اجرای نمایش در تعطیلات عید، خیلی می‌ترسیدم.

دیباچه:

این کارگردان و بازیگر تئاتر اضافه کرد: اجرای نمایش در تعطیلات عید خواسته مرکز هنرهای نمایشی بود و پشت آن ایده خوبی است زیرا در تعطیلات عید تهران خلوت می‌شود و در عین حال تعداد زیادی مسافر هم به این شهر می‌آیند؛ کسانی که در طول سال ممکن است خیلی علاقه‌مند به دیدن نمایش در تهران باشند اما چنین امکانی برایشان فراهم نشود.

آئیش ادامه داد: به هر حال تهران کلانشهر است و شاید خیلی شهرهای زیباتر و با طبیعت بهتر داشته باشیم اما تهران از نظر برنامه‌های فرهنگی و هنری نسبت به آن شهرها برتری دارد.

دیباچه-فرهاد آییش


کارگردان نمایش‌های «پنجره‌ها»،«کرگردن» خاطرنشان کرد: هرچند ایده اجرای تئاتر در تعطیلات نوروز ایده خوبی است اما خود من به شدت می‌ترسیدم و نگران بودم که نمایش را برای سالنی خالی اجرا کنیم ولی خوشبختانه در روزهای اول اجرا، سالن تقریبا پر بود در حالی که تئاتر ما پیش از عید خیلی جا نیفتاده بود.

آئیش افزود: اگر خود من اجرا نداشتم حتما در تعطیلات عید تئاتر می‌رفتم چون خیابان‌ها بسیار خلوت است و دسترسی به تئاتر بسیار راحت‌تر از مواقع عادی است.

او در پاسخ به این پرسش که اگر قرار باشد اجرای تئاتر در تعطیلات نوروز به رویه‌ای هر ساله تبدیل شود،‌ چه مواردی باید مورد توجه قرار بگیرد، توضیح داد: چند روز پیش مهمان کمیته ستاد جلب توریسم بودم و دیدم تشکیلات خیلی خوبی برای مسافران فراهم کرده‌اند، به طوری که مسافرانی که از شهرهای دیگر به تهران می‌آیند،‌ با یک شماره می‌توانند از مناطق دیدنی شهر، هتل‌ها و اسکان‌، تورها و ... با خبر شوند و بسیار متاسف شدم که زودتر با این تشکیلات آشنا نشدم چون قبل از عید می‌توانستم تئاترمان را به ‌آنها معرفی کنم و با این شیوه با تماشاگران ارتباط برقرار کنم. به هر حال استفاده از چنین امکاناتی می‌تواند کمک کند تا سال‌های آینده این طرح به شکل بهتری اجرا شود. به ویژه اینکه تئاتر یکی از جذابیت‌های تهران به شمار می‌رود و عده زیادی مشتاق آن هستند.

به گزارش ایسنا،‌ نمایش «چمدان» از روز 8 تا 12 فروردین ماه در تالار اصلی تئاتر شهر به صحنه می‌رود.

این نمایش فردا شب 13 فروردین ماه اجرا ندارد اما از شامگاه 14 تا 23 فروردین ماه بار دیگر به صحنه خواهد رفت.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳