شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Saturday, 06 September 2025
کد خبر: ۶۷۹۵
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۰۹ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۵

جدایی بهاره رهنما از پیمان قاسم خانی چقدر جدی است ؟

به نظر می‌رسد در زندگی شخصی و مشترک بهاره رهنما و پیمان قاسم خانی تغییراتی رخ داده و براساس شایعات از یکدیگر جدا شده‌اند.

دیباچه:

در ماه های اخیر شایعات بسیاری پیرامون جدایی زوج موفق سینما و تلویزیون ایران، بهاره رهنما و پیمان قاسم خانی شنیده میشد و این در حالی است که هیچ یک از آنها حاضر به پاسخگویی در این خصوص نشدند.

بهاره رهنما بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت در فیلم و سریال هایی از جمله «توفیق اجباری»، «ورود آقایان ممنوع»، «سن پطرزبورگ»، «پژمان» و «مرد هزار چهره» را در کارنامه کاری خود دارد و پیمان قاسم خانی نیز نویسنده و بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون با فیلم هایی همچون «مارمولک»، «ساختمان پزشکان» و «شب های برره» در سال های اخیر خوش درخشیده است.

دیباچه-بهاره رهنما


بهاره رهنما در گفتگوی نوروزی با مجله دیده بان وقتی  سوالی پیرامون این شایعات شنیده نیز بی آن که جواب مستقیمی در رد یا تایید شایعه بدهد صرفا به این بسنده کرده که مردم لزومی ندارد در مورد جزییات زندگی آدمها بدانند!

رهنما در پاسخ به سوالی مربوط به اینکه درباره وی و قاسم خانی حرفهای زیادی زده میشود گفت: (مردم) لزومی ندارد در مورد جزییات زندگی آدمها بدانند. چه لزومی دارد.

وی ادامه داد: علاقمندان ما همین که می بینند ما سالم هستیم، خوب هستیم و داریم کار می کنیم باید خوشحال باشند.

بهاره رهنما این گونه از پاسخگویی شفاف طفره می رود و سپس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا روابط دوستانه تان با پیمان قاسم خانی همچنان برقرار است» بیان داشت: بله، هیچ مشکل خاصی وجود ندارد. بعضی ها زیاد حرف می زنند. شما کاری نداشته باشید. به این حرفها نباید توجه کنید.(خنده)

این سوال البته که می تواند به مخاطبان اطلاعات کامل را درباره شایعه موردنظر بدهد بخصوص وقتی در کنار بخشی از گفته های رهنما درباره چگونگی حضورش در «خوب بد جلف» به کارگردانی قاسم خانی قرار می گیرد.

رهنما که در اولین تجربه کارگردانی پیمان ایفای نقش کرده است درباره چگونگی همکاری گفت: با وجودی که من توی قصه «خوب بد جلف»نبودم و قصه هم قصه سریال پژمان نبود، پیمان به من زنگ زد و گفت تو بازیگر خوبی هستی و فکر می کنم جایت جلوی دوربینم خالی است و مثل همه دوستان دیگر دعوت شدم به این کار.

 

رضا رویگری بازیگر تاتر،سینما و تلویزیون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص همکاری با فیلم سینمایی «خوب،بد،جلف» اولین تجربه بلند سینمایی پیمان قاسمخانی گفت: این فیلم قصه ای جذاب و روان دارد ودر آن شاهد موقعیت های طنز نیز خواهیم بود، از طرفی قاسمخانی به عنوان کار اول سینمایی خود توانست به خوبی از عهده آن برآید و حرفه ای عمل کند اما قضاوت را باید به زمان اکران موکول کنیم.

برنا نوشت: رویگری درباره صحبت‌هایی در خصوص جدایی بهاره رهنما و پیمان قاسم‌خانی خاطر نشان کرد: من  هم این موضوع را شنیده ام اما صحت آن را به هیچ عنوان تایید نمی‌کنم و در کل عادت ندارم در زندگی خصوصی افراد کنکاش کنم،در هر صورت اگر دو نفر تمایل به زندگی مشترک داشته باشند ادامه می دهند، در غیر این صورت از هم جدا می شوند و این امری عادی است چه بهتر که به حاشیه ها دامن نزنیم.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴