چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 23 July 2025
کد خبر: ۶۶۸۳
تاریخ انتشار : ۵۱ : ۰۹ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۵

پیام نوروزی ژاله علو/نسل ما دیگر حوصله ندارد، باید جوانان کار کنند و بهره ببرند

ژاله علو ضمن شادباش نوروزی به هم‌میهنان برای آغاز سال جدید، گفت: امیدوارم همان‌طور که سال نو می‌شود، روزها و دید ما هم از نو شود؛ چون همیشه دیدمان به گذشته بوده است، امیدوارم دیدمان به آینده شود.

دیباچه:

این هنرمند پیشکسوت یادآور شد: تا می‌توانید کمک کنید، خودتان را بسازید و زحمت دیگران را ضایع نکنید. اگر آدم‌ها توانستند جایگاه خودشان را پیدا کنند، بدون اینکه به حق کسی تجاوز و دست درازی کنند و از آن‌ها ضرری به کسی نرسید، معلوم است درست زندگی کرده‌اند؛ این یعنی انسانیت.

ژاله علو که به گفته خود دو سالی است که در خانه‌اش استراحت می‌کند، خاطرنشان کرد: نسل ما دیگر حوصله ندارد، باید جوانان کار کنند و بهره ببرند. دیگر آن روزها گذشت که در کارهایی همچون «شیخ بهایی» از هشت صبح تا هشت صبح روز بعد 24 ساعت کار می‌کردیم. یادم می‌آید یک روز به همراه آقای نصیریان در سریال «شیخ بهایی» از هفت صبح تا هفت صبح روز بعد سرکار بودیم، الان دیگر نوبت بازیگران جوان است.

دیباچه-ژاله علو


علو سپس درباره‌ی اینکه برای سال جدید چه برنامه‌هایی دارد، گفت: می‌خواهیم یکسری از کتاب‌ها و شعرهایم را چاپ کنم. 140 شعر سروده‌ام. درون بیشتر اشعارم عشق به مردم و زندگی است.

او در پاسخ به اینکه آیا به رادیو می‌روید؟ گفت: خیر، دو سال بیشتر است که در خانه هستم. آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد نمی‌توانم بی‌تأثیر نباشم و غصه می‌خورم اما فعلا در خانه آرام‌تر هستم و استراحت می‌کنم و تلویزیون می‌بینم و کتاب می‌خوانم.

ژاله علو از هنرمندان پیشکسوت کشورمان که مدتی است در عرصه‌های هنری فعالیت ندارد، این روزها بیشتر در منزلش استراحت می‌کند.

این چهره ماندگار که پیشتر هم با ایسنا گفت‌و‌گوی کوتاهی داشته، تاکید کرده بود که حالش خوب است.

وی خطاب به آنهایی که نگرانش هستند و در تلویزیون و رادیو سراغش را می‌گیرند، گفته بود، از من خبری نیست اما حالم خوب است و در منزلم استراحت می‌کنم ولی همچنان مردم را دوست دارم و به مردمی که نگران من هستند، می‌گویم که حالم خوب است.

وی همچنین اعلام کرده بود که حدود یک سال است که برای رادیو کار نمی‌کند اما اگر زمانش فرا برسد و کاری باشد که دوست داشته باشد حتما به رادیو برمی‌گردد؛ چراکه رادیو را خیلی دوست دارد.

ایسنا نوشت: ژاله علو متولد 1306 تهران است. او از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال 1389 معرفی شد. از نخستین فعالیت‌های هنری علو گویندگی زنده در رادیو است.

همچنین از کارهای تلویزیونی این هنرمند پیشکسوت می‌توان به سریال‌هایی چون «تفنگ سرپُر»، «شیخ بهایی»، «روزی روزگاری»، «امیرکبیر»، «مختارنامه»، «مشق عشق»، «روزهای زندگی» و ... اشاره کرد.
برچسب ها: دیباچه ، ژاله علو
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳