شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 12 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۶۱۴۰
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۰۶ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
کمپانی دیزنی با اعلام نقشه‌هایش برای ساخت یک سریال تلویزیون انیمیشنی بر مبنای فیلم انیمیشن «قهرمان بزرگ ۶»، طرفداران این فیلم را خوشحال کرد.

دیباچه:

به نقل از آسوشیتدپرس، اقتباس تلویزیونی انیمیشن «قهرمان بزرگ ۶» هنوز در مراحل اولیه تهیه و تولید به سر می‌برد، اما دیزنی می‌خواهد این سریال را در سال ۲۰۱۷ روی آنتن ببرد.

دیزنی و مارول همچنین تایید کردند که داستان این سریال بلافاصله از جایی آغاز می‌شود که داستان این فیلم برنده جایزه اسکار بهترین انیمیشن سال، به پایان رسیده بود. به این ترتیب هیرو ۱۴ ساله به همراهی بی‌مکس به قهرمانان انستیتوی تکنولوژی سان‌فرانسیسکو بدل شده‌اند. در خلاصه‌ای که از خط کلی داستان سریال منتشر شده، همچنین به این نکته اشاره شده که با وجود اینکه هیرو با چالش‌های سخت و مشکلات اجتماعی روبه رو می شود که ناشی از مرد کوچک انستیتو بودن است، خارج از انستیتو، قهرمانان این داستان که تکنولوژی ‌بالایی دارند با خطری بزرگ‌تر مواجه می‌شوند و باید از شهرشان در مقابل گستره‌ای از آدم‌بدها که از نظر علمی پیشرفته هستند، دفاع کنند.

دیباچه-قهرمان بزرگ ۶


البته باید این را هم گفت که تنها هیرو و بی‌مکس در سریال انیمیشن جدید حضور نخواهند داشت و دیگر شخصیت‌های فیلم اصلی یعنی واسابی، هانی لمون، فرِد و گو گو هم به اندازه آن‌ها بخشی از داستان خواهند بود. حالا چیزی که باید دیده شود این است که چه کسی برای صداپیشگی سریال بازمی‌گردد. تا اینجا تایید شده که مارک مک‌کورکل و باب اسکولی که پیش از این سریال محبوب «Kim Possible» دیزنی را ساخته بودند، مسئولیت تهیه‌کنندگی اجرایی سریال جدید را بر عهده خواهند داشت.

گری مارش، رییس دیزنی چنلز وورلدواید در مصاحبه‌ای با انترتیمنت ویکلی اصرار کرد که سریال تلویزیونی «قهرمان بزرگ ۶» پر از همان «شخصیت‌های شفاف و خاص» خواهد بود که «در یک دنیای انیمیشنی درجه یک به تصویر کشیده می‌شوند که پر از سرگرمی، اکشن و آن نوع داستان‌سرایی دوست‌داشتنی‌ای است که تنها مارک، باب - و بی‌مکس - می‌توانند آن را خلق کنند.

مهر نوشت: متاسفانه اعلام این خبر که قرار است یک سریال انیمیشن تلویزیونی از «قهرمان بزرگ ۶» ساخته شود که داستان فیلم را ادامه می‌دهد، احتمال ساخته شدن قسمت دوم فیلم سینمایی این فیلم پرفروش سال ۲۰۱۴ را زیر سوال می‌برد. دیزنی و استن لی پیش از این گفته بودند احتمال ساخته شدن قسمت دوم آن وجود دارد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳