چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳  |  Wednesday, 15 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۶۰۰۷
تاریخ انتشار : ۴۱ : ۰۸ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۴
ایوب اقاخانی از بازی در نمایش «بازار عاشقان» هادی مرزبان کناره‌گیری کرد.

دیباچه:

هادی مرزبان که نمایش «بازار عاشقان» درباره شمس و مولانا را در جشنواره تئاتر فجر به صحنه برده بود، قرار است از هفتم فروردین ماه آن را در تالار وحدت به اجرای عمومی برساند، اما بازیگر نقش مولانا از این نمایش انصراف داده است.

ایوب آقاخانی درباره کناره گیری خود از گروه نمایش «بازار عاشقان»گفت: به شهادت همکاری‌های مکرر، صادقانه می‌گویم که آقای مرزبان را عاشقانه دوست دارم و پیش از این دو بار برای او بازی کرده و یک بار هم نویسندگی کرده‌ام که همیشه هم همکاری و خاطره خوبی برای هر دو ما رقم خورده است.

دیباچه-ایوب آقاخانی


او ادامه داد: درست به دلیل علاقه‌ای که به ایشان دارم پذیرفتم که در بحران جشنواره تئاتر فجر که به تازگی بازیگر نقش مولانا را از دست داده بود، در مدت 11 روز به کمک ایشان بشتابم و نمایش را برای جشنواره آماده کنیم که همین هم شد، اما بعد از آن که از مرحله عشق و علاقه صمیمانه‌ام به آقای مرزبان عبور می کنیم، برای منِ ایوب آقاخانی پاره‌ای ملاحظات حرفه‌ای هم اهمیت پیدا می کند که ناگزیرم با اهمیت دادن به آن‌ها به خودم در اندازه خودم احترام بگذارم.

آقاخانی اضافه کرد: از آنجا که حدس می‌زدم و با کمی آزمون و گپ و گفت به این باور رسیدم که این ملاحظات در پروژه قابل اجرا نیست ترجیح دادم از آقای مرزبان، استاد نازنین و پیشکسوت تئاتر کشورمان، اجازه بگیرم که استثنائا در این پروژه کنار ایشان نباشم.

این بازیگر گفت: آرزوی قلبی من اجراهای خوب برای این گروه شریف و استقبال مخاطبان برای این تلاش صمیمانه است، اما من از همکاری در اجراهای عمومی معذورم؛ اول به دلیل ملاحظات حرفه‌ای و دوم به دلیل مشکلات شخصی.

ایسنا نوشت: نمایش «بازار عاشقان» به نویسندگی محمد ابراهیمیان و کارگردانی هادی مرزبان داستان شمس و مولانا را با بازی فرهاد قائمیان، ایرج راد، شهرام عبدلی، فرزانه کابلی و ... روایت می‌کند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با محمدرضا سرشار، ملقب به رضا رهگذر از نویسندگان، پژوهشگران و منتقدان ادبی کشور

بیشتر نویسندگان و حتی کسانی که از نسل انقلاب هستند، به یک نسبیت گرایی روی آورده اند / در فضای مجازی در حال ساخت برنامه شاهنامه خوانی هستم!

۱۷:۵۱  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
ویدئو اجرای زیبای محمد علیزاده به نام « با خدا تنهام » در برنامه «یلدای مادرانه»

بازگشت محمد علیزاده بعد از چند سال به صداوسیما

۲۲:۲۵  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک :

پتانسیل بالای نمایش عروسکی مثل «کلاه قرمزی» و «جناب خان» در حوزه سرگرمی

۲۱:۲۱  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳