جمعه ۱۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Friday, 31 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۹۶۲
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۰۹ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۴
گروه موسیقی رستاک به سرپرستی سیامک سپهری روز چهارشنبه 13 آوریل برابر با 25 فروردین در شهر بروکسل بلژیک روی صحنه می‌رود.

دیباچه:

گروه «رستاک» در تابستان سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را در قالب یک گروه موسیقی تجربی آغاز کرد. این گروه با الهام از عناصر شنیداری موسیقی بومی ایران و با رویکرد به گونه‌ای از موسیقی با قابلیت برقراری ارتباط با سایر فرهنگها، اقدام به تحقیق و برگزاری جلساتی با حضور هنرمندان و اساتید حوزه‌های متفاوت موسیقی کرد. اساسی‌ترین موضوعات مورد بحث در این جلسات، بازجست نغمه‌های اصیل و کهن موسیقی مقامی ایران است که به شیوه‌ای نو در حوزه موسیقی معاصر ایران جریان یابد. حکایت این گونه‌ی موسیقی که ماهیت نغمات خود را از موسیقی کهن ملل گوناگون اخذ کند، بسیار مفصل است و تلاش رستاک تجربه‌ای است در حوزه این ژانر موسیقایی.

دیباچه-گروه رستاک


آلبوم تصویری گروه رستاک به نام «همه اقوام من» نخستین آلبوم موسیقی محلی بود که با تیراژ بالا (نزدیک به ۳۰۰ هزار نسخه) در سوپرمارکت‌ها توزیع شد و با استقبال خوب مخاطبین موسیقی همراه شد. آلبوم «همه اقوام من» برعکس آلبوم نخست گروه رستاک «رنگواره‌های کهن» از فضای ریتمیک و شادتری برخوردار است. آلبوم اول گروه در تیراژ محدود و با هدف جذب مخاطبین جدی‌تر موسیقی محلی به بازار آمد اما آلبوم دوم با هدف جلب مخاطبین وسیع تری تهیه شد. بی‌شک «همه اقوام من» یکی از پرفروش‌ترین و موفق‌ترین آلبوم‌های چند سالهٔ اخیر در بین موسیقی محلی و حتی ردیفی به حساب می‌آید.

رستاک چندی پیش در قالب سی و یکمین دوره جشنواره موسیقی فجر در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران روی صحنه رفت.

فارس نوشت: گروه موسیقی رستاک به سرپرستی سیامک سپهری روز چهارشنبه 13 آوریل 2016 برابر با 25 فروردین 1395 در شهر بروکسل بلژیک و در سالن «Henry Le Boeuf Hall» روی صحنه خواهد رفت.
برچسب ها: دیباچه ، رستاک
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پربازدیدها
آخرین اخبار