يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۵۹۵۵
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۰۷ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۴

برنامه های شبکه یک برای نوروز/عموهای فیتیله ای به شبکه یک می آیند

مدیر شبکه اول سیما از حضور نوروزی «فیتیله‌ای‌ها» در این شبکه خبر داد.



دیباچه:

فضل‌الله شریعت‌پناهی مدیر شبکه اول سیما در خصوص برنامه‌های نوروزی این شبکه در سال 95 گفت: ما در چند ماهه اخیر درگیر سه مناسبت مهم بودیم و تمام تلاش خود را برای هرچه بهتر پوشش‌دادن این مناسبت‌ها گذاشتیم. خدا را شکر برای دهه فجر و انتخابات شبکه اول سیما سربلند شد و در حال حاضر درگیر آماده‌سازی برنامه‌های نوروزی هستیم و قرار است نوروزی با برنامه‌ریزی را داشته باشیم. سعی کردیم کاری برای نوروز به دقیقه 90 نرسد.

وی ادامه داد: از یک ماه قبل تولید برنامه سال تحویل را شروع کردیم و در حال حاضر حدود 80 درصد تولید برنامه نوروزی تمام شده است.

وی در خصوص تغییر برنامه‌ها نسبت به سال‌های قبل عنوان کرد: شبکه اول نسبت به سال گذشته با یکسری تغییرات در فرم و ساختار برنامه‌ای مواجه شده است. تنوع ساختاری در شبکه ایجاد کردیم و دو مسابقه تلویزیونی طراحی و تولید شده است. مسابقه «دستپخت» و همچنین مسابقه «زیر زنگ» که با همکاری سازمان آتش‌نشانی بحث پیشگیری و اطفای حریق را در این مسابقه خواهیم داشت.

دیباچه-فضل‌الله شریعت‌پناهی


وی در خصوص برنامه «سال تحویل» تصریح کرد: برنامه سال تحویل را از ماه‌های قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم و محوریت برنامه براساس شعار همدلی و همزبانی است و قرار است نمادها و مصادیق همدلی را در سال 94 در برنامه سال تحویل با گروه پژوهشی‌ که داشتیم دعوت کنیم و از آن‌ها تجلیل شود. اجرای برنامه سال تحویل به عهده علی ضیاء است که از شب 29 اسفند تا 10 صبح اول فروردین برنامه ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص مخاطب پسند بودن برنامه اظهار داشت: امسال هم بعد از سال‌ها‌ نوروز شادی داریم. ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر در نوروز 95 است. سعی کردیم برنامه‌ها شاد و سرگرم‌کننده باشند و در کنار آن به مقام مادر و منزلت زن بپردازیم. در این راستا مسابقه‌ای هیجان‌انگیز و برنامه گفتگومحور و طنزی را خواهیم داشت.

شریعت‌پناهی درخصوص حضور فیتیله‌ای‌ها تصریح کرد: برنامه «هفت سین بچین» را برای هر شب نوروز آماده می‌کنیم. شاید بعد از چندین سال جای چنین برنامه‌ای در شبکه خالی بود و برای اولین بار همکاران فیتیله‌ای در شبکه اول سیما حضور پیدا می‌کنند و قرار است با رویکرد بزرگسال کار کنند و رویکرد میان برنامه‌ها بحث اخلاقی و خانواده‌محور است. همچنین برنامه «نقش تازه»  به بحث زندگی و ازدواج هم خواهد پرداخت.

وی درباره برنامه کودک و نوجوان گفت: امسال برنامه خاص کودک و نوجوان را طراحی می‌کنیم و با توجه به اینکه گروه کودک و نوجوان به شبکه اول اضافه شد، برنامه‌ای داریم برای کودک و خردسال که آنها نقاشی‌هایی می‌کشند و برای ما ارسال می‌کنند و هر روز با مسابقه‌ای که داریم، جایزه اهدا خواهیم کرد.

وی در خصوص برنامه‌های روشن شبکه عنوان کرد: برنامه «خاطره» یادآوری خاطرات از سال‌ها دور شبکه را برعهده دارد. در ایام نوروز برنامه «خاطره» نگاه به نوروزهای گذشته شبکه اول را مرور خواهد کرد. ضمن اینکه «آفتاب شرقی» با حال و هوای نوروزی و فاطمی در نوروز پخش خواهد شد.

وی در خصوص سریال نوروزی شبکه اول سیما گفت: سری دوم سریال تلویزیونی «دودکش» برای نوروز آماده شده است که یک رویکرد شاد و طنز دارد. فکر می‌کنم امسال شبکه اول، نوروز بانشاطی خواهد داشت.

وی با اشاره به طراحی سامانه نظرسنجی عنوان کرد: سامانه‌ای طراحی می‌کنیم که از ابتدای نوروز تا پایان تعطیلات مردم برنامه‌های شبکه اول را نظرسنجی ‌کنند. تمام برنامه‌های شبکه به صورت زیرنویس و میان برنامه در نوروز پخش خواهد شد، تا مردم نظرات و پیشنهادات خود را بیان کنند و به بهترین نظر هدیه خواهیم داد.

شریعت پناهی درخصوص تغییرات شبکه اول در سال 95 اظهار داشت: در سال 95 شبکه اول سیما نیاز به یک خانه‌تکانی در جدول پخش خواهیم داشت. شبکه یک جدول پخش سنتی دارد که در ابتدا باید تغییراتی در آن داده شود. از شنبه تا چهارشنبه با یک جدول پخش و در روزهای تعطیل با رویکرد خانوادگی و تفریحی برنامه خواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: شریعت‌پناهی با اشاره به برنامه «نشان مهربانی» خاطرنشان کرد: «نشان مهربانی» با توجه به سابقه‌ای که در نوروز 94 داشت، مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. همین طور که از اسم برنامه پیداست، ترویج مهربانی و کار خیر در دستور کار سازندگان این برنامه قرار دارد و با پیشنهادی که از هلال احمر داریم، در نوروز 95 هم شاهد سری دوم برنامه خواهیم بود.

 
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴