يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 14 September 2025
کد خبر: ۵۹۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۰۸ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴

هادی دمیرچی: «شب کوک» پر بیننده‌ترین برنامه شبکه نسیم است

تهیه کننده «شب کوک» از پررنگ شدن موسیقی سنتی و ملی ایرانی در فصل جدید برنامه که از شبکه نسیم پخش می‌شود، خبر داد.

دیباچه:

هادی دمیرچی تهیه کننده مسابقه خوانندگی «شب کوک» که هر شب روی آنتن شبکه نسیم می‌رود از آغاز دور سوم این برنامه و روند استعدادیابی آن در دور جدید خبر داد و گفت: دور سوم این مسابقه خوانندگی از شب‌های آینده آغاز می‌شود و با توجه به حساسیت‌های مسابقه و میزان توجه به استعدادهای خوانندگی که در این برنامه کشف شده‌اند، سعی کرده‌ایم در دور جدید با افزودن آیتم‌ها و بخش‌های جذاب، میزان اهمیت این بخش از برنامه را پررنگ‌تر جلوه دهیم تا برگزیدگانی که وارد این دور از مسابقه خوانندگی شده‌اند به طرزی ویژه به مردم معرفی شوند تا صحت و دقت رای گیری‌ها چند برابر شود.

دیباچه-شب کوک


تهیه کننده «شب کوک» افزود: ما به مرور توانستیم مخاطبان خود را پیدا کنیم و امروز مفتخریم که اعلام کنیم بنا به اعلام واحد روابط عمومی شبکه نسیم «شب کوک» پر بیننده‌ترین برنامه این شبکه است. آمار قابل توجه پیامک های برنامه هم نشان می‌دهد بایستی جدی‌تر و قوی‌تر در ادامه مسیر پیش برویم.

دمیرچی با اشاره به تغییرات برنامه عنوان کرد: برای دوره جدید برنامه در سال آینده تصمیماتی گرفته‌ایم و به محض اتمام این بخش و این سری، تمام سعی ما بر این است که بتوانیم در فصل بعدی برنامه که از اوایل سال ۹۵ آغاز می‌شود، با تغییرات گسترده و اساسی موسیقی سنتی و ملی ایرانی را در این برنامه موسیقایی جدی تر و پررنگ‌تر کنیم.

وی اظهار کرد: خوشبختانه مدیران سازمان و شبکه نسیم در معدود حواشی بوجود آمده با تصمیماتی حرفه‌ای و سالم، حمایت ویژه‌ای را از تیم «شب کوک» داشتند که باعث شد ما با انگیزه‌ای بالا پیش برویم و امروز خوشحالیم که «شب کوک» به مرور جای خود را در بین تمام ایرانی‌ها باز کرده و هر شب شاهد استقبال خوبی از این برنامه در رسانه ملی هستیم.

مهر نوشت: «شب کوک» هر شب راس ساعت ۲۳ با اجرا و کارگردانی هنری باربد بابایی، تهیه کنندگی هادی و مجید دمیرچی و حضور فریدون آسرایی، مهدی یغمایی، پوریا حیدری و فرهاد برنجان به عنوان داوران مسابقه روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.
برچسب ها: شبکه نسیم ، دیباچه ، شب کوک
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴