جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 05 September 2025
کد خبر: ۵۹۲۰
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۰۷ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴

زعفرانی ها تعطیلات نوروزی هم سر کار هستند

ایرج محمدی تهیه کننده سریال زعفرانی گفت: بیش از 50 درصد از سریال زعفرانی تمام شده است، اما برآورد می کنیم تعطیلات نوروزی هم کار ادامه داشته باشد.

دیباچه:

این سریال چهارده قسمتی در 45 دقیقه به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما و بر اساس طرحی از حامد محمدی ساخته می شود.

محمدی تاکید کرد: نویسندگی این سریال را حامد محمدی به همراه سعید جلالی و آزاده محسنی انجام داده اند و مهدی هاشمی، ستاره اسکندری، مهران احمدی، نرگس محمدی و حدیث میرامینی در این سریال بازی می کنند.

محمدی در مورد بخش های فیلمبرداری شده این سریال گفت: تقریبا بیش از 50 درصد این سریال فیلمبرداری شده است و فیلمبرداری شش قسمت پایانی باقی مانده؛ در حال تدوین همزمان قسمت های فیلمبرداری شده هستیم و احتمالا تا 20 اسفند هفت قسمت اول را به شبکه تحویل می دهیم.

دیباچه-زعفرانی


تهیه کننده سریال نیاز، افزود: همه لوکیشن های سریال داخل تهران است، لوکیشن اصلی منزل ناصر و نسرین، قهوه خانه زعفرانی محل کسب ناصر، رستوران همایون با بازی مهران احمدی به نام باغ همایون، بیمارستان، خیابان های بی شمار و کلانتری است.

وی همچنین در مورد شیوه جدید تصویب فیلمنامه آثار نمایشی در سازمان صداوسیما با وجود مرکز امور نمایشی معاونت سیما و مرکز گسترش فیلمنامه نویسی گفت: این روند به نظر من خوب است، ابتدا تهیه کننده طرح را به گروه های فیلم و سریال شبکه ها می دهد و گروه بعد از بررسی اولیه به مرکز امور نمایشی سیما آن را ارائه می دهند. ضمن اینکه مرکز گسترش فیلمنامنه نویسی روی فیلمنامه ها نظارت دارند و اینکه تا وقتی نگارش فیلمنامه تمام نشده است، کار تصویربرداری آغاز نشود.

وی در مورد مراحل نوشتن فیلمنامه سریال زعفرانی نیز گفت: طرح اواسط تابستان به مدیریت شبکه دو ارائه شد و بعد از حدود یک ماه به تصویب رسید. بعد از آن نگارش فیلمنامه آغاز و در نهایت روز 17 دی فیلمبرداری آغاز شد.

سریال زعفرانی برای پخش در تعطیلات نوروز از شبکه دو سیما اکنون در حال فیلمبرداری است. بیمار استاندارد به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی بهرام توکلی و دودکش 2به کارگردانی و نویسندگی محمد حسین لطیفی به ترتیب برای پخش از شبکه های سه و یک سیما آماده می شوند.

ایرنا نوشت: در خلاصه داستان سریال زعفرانی آمده است، ۹۹ درصد، کمی بیشتر و کم تر فرقی نمی کند. اگر زعفرانی باشی همه چیز درست پیش می رود. خانواده ناصر و نسرین که زندگی شان عطر و طعم زعفرانی دارد، از این قاعده مستثنی نیستند. اگر چه صد تا دوست دارند و البته یک دشمن...
برچسب ها: دیباچه ، زعفرانی
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴