سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳  |  Tuesday, 21 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۸۹۹
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۰۳ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴
شب گذشته قسمت بیستم سریال «شهرزاد» با حضور قابل توجه مردم و مخاطبین این سریال، در پردیس سینمایی کوروش به نمایش درآمد.

دیباچه:

در این اکران مردمی که بیش از پیش جنبه مردمی داشت، محمد امامی و محمد هادی رضوی تهیه کننده و سرمایه گذار سریال «شهرزاد» حضور داشتند.

ساعت 21:30 دقیقه با خاموش شدن چراغ های سالن یک پردیس کوروش، دو کلیپ عزیزم کجایی و ماه پیشونی روی پرده سینما نمایش داده شد.

استقبال مردم تا حدی بود که به گفته رضوی یکی از تهیه کنندگان سریال، چهار دقیقه بعد از اطلاع رسانی عمومی برای خرید بلیط نمایش عمومی این سریال، تمام بلیط ها به صورت آنلاین به فروش رسید و تعداد کثیری از مردم روی زمین و پله های سالن شماره یک به صورت نشسته سریال را دیدند.

دیباچه-شهرزاد2


بعد از اتمام دو کلیپ یاد شده، پنج دقیقه از مدت زمان نمایش سریال، به پخش آنچه گذشت برای یادآوری مخاطبان اختصاص داده شد.

نکته جالب در این اکران عمومی عکس العمل‌های مردم از زمان پخش تیتراژ تا انتهای سریال بود. اولین عکس العمل مردم با نمایان شدن نام حسن فتحی بر روی پرده نمایش صورت گرفت که با تشویق بسیار مواجه شد.دیگر واکنش مردم به تکه کلام های برخی شخصیت ها بود که می‌خندیدند.یکی دیگر از عکس العمل های مردم حین تماشای سریال شهرزاد،مربوط به سکانسی بود که فرهاد دماوندی،بزرگ آقا را از مرگ حتمی نجات داد و مردم در ابن لحظه،فرهاد را به شدت تشویق کردند.بخش دیگری از استقبال مردم نسبت به تک تک سکانس های سریال شهرزاد، زمانی بود که قباد در جواب درخواست راننده آمبولانس برای دریافت برگه خروج از بیمارستان، مبلغی را به راننده آمبولانس داد و گفت این هم برگه خروج! و مردم از رفتار خنده دار او شگفت زده شدند.دیگر سکانس مورد توجه مردم، مربوط به سکانس های پایانی سریال بود که به دنبال پرستاری مورد اعتماد برای بزرگ آقا می گشتند و قباد به مل مل گفت تا شهرزاد را خبر کند و در همان لحظه شیرین با تحکم به مل مل گفت این کار را نمی‌کنی!

فارس نوشت: سریال با تیتراژ ماه پیشونی و تصویر زمینه گردنبند مرغ آمین به پایان رسید و این بار و در اکران عمومی، خبری از آنچه خواهید دید، نبود.

حالا نیمی از سالن خالی شده و تعدادی که در سالن مانده اند به صورت تکی و چند نفره با پرده سینما که تیتراژ پایانی سریال «شهرزاد» روی آن در حال پخش است،عکس سلفی می‌گیرند.

بخشی دیگر از مردم که از ندیدن بازیگرهای سریال «شهرزاد»، ناراحت هستند این ناراحتی را با گرفتن عکس یادگاری با امامی و رضوی تهیه کنندگان  سریال «شهرزاد» جبران می‌کنند.
برچسب ها: اکران ، دیباچه ، شهرزاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش

علی محبی: اصلی‌ترین ماموریت پژوهشگاه آموزش و پرورش، توسعه پژوهش در بین دانش آموزان و معلمان است!

۱۵:۵۴  -  ۲۳ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم

گر تحقیقات علوم پایه به درستی انجام نشود، در نهایت ما در TRL‌های بعدی مشکل داریم

۰۹:۲۰  -  ۱۳ دی ۱۴۰۳
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳