چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴  |  Wednesday, 11 February 2026
کد خبر: ۵۶۵۰
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۲۲ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۴

رضا کیانیان و حمید فرخ نژاد درباره ی انتخابات چه گفتند ؟

با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی، هنرمندان و بازیگران زیادی از راه‌های مختلف مردم را برای شرکت در انتخابات پیش‌رو تشویق می‌کنند.

دیباچه :

رضا کیانیان که پیش از این نیز متنی درباره‌ی انتخابات و لزوم شرکت مردم در آن منتشر کرده بود، بار دیگر با انتشار ویدیویی کوتاه به همراه یک یادداشت بر لزوم انجام این کار تاکید کرد.

دیباچه - رضا کیانیان

کیانیان در این ویدیو، رای دادن را بخشی از تعیین سرنوشت دانست و گفت:

«من به کسانی که خانه‌ی سینما را بسته‌اند رای نمی‌دهم. اگر امروز رای ندین، فردا ناراحت نشین کسانی بیان که شما دوست ندارین. رای دادن بخشی از تعیین سرنوشته. دوست داری سرنوشتت چه شکلی باشه؟»

او همچنین در یادداشتی که به همراه این ویدیو در صفحه‌اش منتشر کرده است با اشاره به مساله حیوان آزاری که اخیرا در کشور اتفاق افتاد و در فضای مجازی واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت، درباره‌ی محیط زیست و نقش نمایندگان مجلس در حفاطت از آن نوشت:

«همه ما با دیدن حیوان آزاری حالمان بد شد. این یک عمل مستقیم بود؛ رک و راست یک نفر حیوانی را کتک می‌زد!

در فریدون کنار، رک و راست پرندگان مهاجر را به فجیع‌ترین شکل می‌کشند! مرداب انزلی را با مرگ تدریجی دارند نابود می‌کنند! دریاچه ارومیه را به قتل رساندند!

رودخانه زاینده رود را با برنامه ریزی‌های غلط دارند نیست و نابود می‌کنند! مرداب گاوخونی را به فنا بردند! جنگل‌ها را غارت می‌کنند. هوای شهرهای بزرگ را با برنامه های معیوب شهری به بی‌هوایی تبدیل کردند! این‌ها همه یعنی هجوم و غارت محیط زیست! و در همین سال های گذشته سازمان حفاظت از محیط زیست را به تعطیلی کشاندند! تا اينكه در اين دو سال اخیر دوباره راهاندازی شد! هر كس از محیط زیست حرف می‌زد، متهم به بی دردی و سوسول بازی می‌شد، و حالا که دیگر هوایی برای تنفس نداریم، حالا که مرداب‌ها و دریاچه‌ها یکی پس از دیگری نابود می‌شوند و اکوسیستم را به سمت خشکی و بیابانزایی هل می‌دهند، تازه داریم متوجه مى‌شويم چه بلایی سرمان آمده.

و حالا برای حفاظت از محیط زیستمان قانون نداریم! این قوانین باید توسط مجلس شورا تصویب شود!

اگر برای پاکیزگی هوای شهرمان دلمان می‌تپد، اگر حامی رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و مرداب هستید، اگر کودکان و حیوانات را دوست دارید. لطفاً به نامزدهایی رأى دهید که این مسائل را می‌فهمند و فهم و درايتشان را ثابت کرده اند .

حداقل به آن‌هایی که در سالهای گذشته در مجلس بودند و این مسائل برایشان ارزشی نداشت، رأى ندهيد!»

حمید فرخ‌نژاد، تعقل، خردورزی و پرهیز از افراطی‌گری را نیاز مبرم جامعه امروز دانست.

این بازیگر در آستانه انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در روز 7 اسفندماه در یادداشتی که به صورت اختصاصی آن را در اختیار ایسنا قرار داد، درباره این رویداد نوشت: «تعقل و خردورزی و پرهیز از افراطی‌گری نیاز مبرم جامعه امروز ماست. حرکت در دایره قانون و احترام گذاشتن به قواعد بازی در سیاست و دوری از خودسری‌ها در همه جوانب از اموری است که دیگر نمی‌توان در حد شعار به آن بسنده کرد. رعایت این موارد دیگر تعارف نیست. از واجباتی است که عدول از آن در دنیای متشنج اطراف ما و با توجه به منطقه جغرافیایی که در آن قرار گرفتیم منجر به فاجعه می‌شود.

همه ما ملزم به رعایت قانون هستیم اگر می‌خواهیم به سرنوشت همسایگان‌مان دچار نشویم. مجلس قلب قانون‌گذاری کشور است.»
مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴