چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴  |  Wednesday, 05 November 2025
کد خبر: ۵۶۴۱
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۳ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۴

«برادر» به بازار تهران می آید

سریال «برادر» پس از یک هفته تصویربرداری به بازار بزرگ تهران می‌رود.

 

دیباچه:

نعمت چگینی تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «برادر» در خصوص ساخته‌ جدید خود گفت: سریال مناسبتی «برادر» سه روز پیش با حضور مسعود صباح مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در شهرک سرچشمه، دهکده‌ المپیک به کارگردانی جواد افشار کلید خورد.

دیباچه-برادر



وی ادامه داد: گروه بازیگری و کارگردانی این روزها در خانه حاج کاظم پهلوان با ایفای نقش بازیگرانی چون حسن پورشیرازی، کامبیزدیرباز، پوریا پورسرخ، سوگل طهماسبی و سهیلا رضوی جلوی دوربین افشین احمدی رفته است و تا یک هفته در دهکده المپیک مشغول کار هستیم.

چگینی با بیان لوکیشن‌های متعدد در شهر تهران بیان کرد: مجموعه تلویزیونی «برادر» پس از تصویربرداری در خانه حاج کاظم پهلوان، در این روزهای شلوغ به بازار بزرگ تهران و حجره‌ برنج‌فروشی او می‌رود.

وی پیرامون اجرای طراحی صحنه عنوان کرد: تا به امروز و در این روزها دکور 8 تا حجره را در بازار بزرگ تهران زده‌ایم و همچنان نیمی از اجرای صحنه‌ها مانده است. همچنان «برادر» به طور همزمان تدوین و صداگذاری آن انجام می‌شود.

چگینی خاطرنشان کرد: سریال «برادر» تا 28 اسفند ماه در سال جاری تصویربردای می‌شود و ادامه‌ آن پس از دو یا سه روز تعطیلی در اوایل فروردین دوباره آغاز می‌شود.

وی در خصوص روایت داستانی سریال مناسبتی «برادر» اظهار داشت: حاج کاظم پهلوان مردی خیر و از تجار سرشناس برنج ایران است که با تأکید بر حمایت تولید ملی، فقط در زمینه تجارت برنج ایرانی فعالیت می‌کند. او به همراه پسرش مسعود و دخترش مریم که یک روزنامه‌نگار پرجنب و جوش است، بر ضد واردات قاچاق برنج‌های تاریخ گذشته به ایران مبارزه می کند.

تهیه‌کننده مجموعه‌ نوروزی «پله پله» افزود: این اقدام باعث دشمنی دلالان و قاچاق چیان این تجارت با حاج کاظم پهلوان شده و ...

چگینی درباره ساختار مجموعه تلویزیونی «برادر» عنوان کرد: سریال مناسبتی «برادر» با  ساختاری درام با موضوع واردات برنج‌های مسموم و قاچاق مخالفت می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: داستان «برادر» 6 سال پیش با همکاری  آرش قادری نوشته شد و  امسال به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تغییراتی در فیلمنامه برای شبکه دو سیما آماده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «برادر» با  بیان اسامی بازیگران و گروه کارگردانی توضیح داد: این سریال مناسبتی به قلم آرش قادری و ایفای نقش بازیگرانی چون سهیلا رضوی، حسن پورشیرازی، کامبیز دیرباز، سوگل طهماسبی، پوریا پورسرخ، کاوه خداشناس، رضا توکلی، بیوک میرزایی، سید مهرداد ضیایی، مژگان بیات، قدرت‌الله صالحی و دیگر بازیگران به کارگردانی جواد افشار تهیه‌وتولید می‌شود.

گفتنی است؛ مجموعه تلویزیونی «برادر» به تهیه‌کنندگی: نعمت چگینی، کارگردانی: جواد افشار، نویسندگی: آرش قادری، تصویربرداری: افشین احمدی، صدابرداری: هادی افشار، طراح صحنه: فرهاد عزیزی و ونوس اباذری، طراح گریم: سید جلال موسوی، تدوین:بابک رضاخانی، آهنگسازی: فرزین خالعتبری،  مدیرتولید: ناصر هادیان‌فر و... تهیه و تولید می‌شود.
مطالب برگزیده
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴