چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳  |  Wednesday, 15 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۵۳۰
تاریخ انتشار : ۲۱ : ۰۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۴
ایرج محمدی گفت:بر اساس قصه‌ای که در اختیار داریم،می‌بایست مراسم گلریزان در سریال «زعفرانی» داشته باشیم و به همین خاطر در حال حاضر مشغول انتخاب یک زورخانه در شمال شهر هستیم.

دیباچه: 


ایرج محمدی تهیه کننده سریال نوروزی «زعفرانی» گفت: تاکنون بیش از نیمی از سریال «زعفرانی» مقابل دوربین رفته است و تدوین نیز به صورت همزمان انجام شده است.


دیباچه-زعفرانی


وی ادامه داد:‌ آهنگسازی سریال را مهیار علیزاده آغاز کرده است و تا اوایل هفته آینده نیز موسیقی تیتراژ و متن سریال آماده خواهد شد و سپس خواننده تیتراژ پایانی را انتخاب می‌کنیم.


تهیه کننده سریال «سر به راه»‌ افزود:‌همه بازیگران تا امروز مقابل دوربین حامد محمدی رفته‌اند و تا روزهای آینده دو بازیگر نیز به جمع بازیگران‌مان اضافه خواهند شد.


این تهیه کننده با اشاره به لوکیشن‌های این هفته گروه تولید بیان داشت:‌سه روز ابتدایی هفته را در حوالی دربند و مقابل کلانتری آن منطقه به ضبط سکانس‌های خیابانی مشغول هستیم و بعد از آن به لوکیشن اصلی که خانه‌ای در فرحزاد(منزل ناصر و نسرین)،رستوران همایون و قهوه‌خانه زعفرانی است،می‌رویم.


وی ادامه داد:‌ بر اساس قصه‌ای که در اختیار داریم،می‌بایست مراسم گلریزانی در سریال داشته باشیم و به همین خاطر در حال حاضر مشغول انتخاب یک زورخانه در شمال شهر هستیم.


دیباچه-زعفرانی2


فارس نوشت: تاکنون بازیگرانی چون ستاره اسکندری در نقش نسرین، نرگس محمدی(مینا)،مهدی هاشمی(ناصر)،مهران احمدی، هادی کاظمی،حسین سلیمانی،حدیث میرامینی(شکوفه، عروس خانواده)، حسام محمودی(پسر ناصر و نسرین)، شیدا خلیق(مریم دختر خانواده)، سیدمهرداد ضیایی مقابل دوربین زعفرانی قرار گرفته‌اند.


«زعفرانی» به قلم سعید جلالی و کارگردانی حامد محمدی برای نوروز شبکه دو سیما تهیه می‌شود،در خلاصه داستان این سریال آمده است که: 99 درصد، کمی بیشتر و کمتر فرقی نمی‌کند. اگر زعفرانی باشی همه چیز درست پیش می‌رود. خانواده ناصر و نسرین که زندگی‌شان عطر و طعم زعفرانی دارد، از این قاعده مستثنی نیستند.اگر چه صد تا دوست  دارند و البته یک دشمن...

برچسب ها: دیباچه ، زعفرانی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با محمدرضا سرشار، ملقب به رضا رهگذر از نویسندگان، پژوهشگران و منتقدان ادبی کشور

بیشتر نویسندگان و حتی کسانی که از نسل انقلاب هستند، به یک نسبیت گرایی روی آورده اند / در فضای مجازی در حال ساخت برنامه شاهنامه خوانی هستم!

۱۷:۵۱  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
ویدئو اجرای زیبای محمد علیزاده به نام « با خدا تنهام » در برنامه «یلدای مادرانه»

بازگشت محمد علیزاده بعد از چند سال به صداوسیما

۲۲:۲۵  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک :

پتانسیل بالای نمایش عروسکی مثل «کلاه قرمزی» و «جناب خان» در حوزه سرگرمی

۲۱:۲۱  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳