به گزارش دیباچه، رئیسجمهوری از نهایی شدن تفاهم میان ایران و آمریکا برای خاتمه جنگ خبر داد و اعلام کرد این تفاهم روز جمعه به امضا خواهد رسید.
مسعود پزشکیان روز دوشنبه ۲۵ خرداد در حاشیه همایش سراسری «حکمرانی همافزا» در جمع خبرنگاران، با اشاره به تفاهم شکلگرفته میان ایران و آمریکا برای پایان جنگ، اظهار کرد: این تفاهم روز گذشته انجام شد و پس از هماهنگیهای لازم به تصویب رسید. قرار است روز جمعه نیز به امضا برسد.
وی همچنین درباره تفویض اختیارات به استانداران گفت: این اختیارات از قبل به استانداران واگذار شده بود و اقداماتی که در این مدت انجام شد، در چارچوب همان اختیارات صورت گرفت.

رئیسجمهوری با اشاره به شرایط اداره کشور در دوران جنگ افزود: استانداران و فرمانداران در سراسر کشور مسئولیتهای خود را انجام دادند و با وجود برخی مشکلات، روند اداره امور کشور بدون اختلال ادامه یافت.
پزشکیان با بیان اینکه دشمنان تصور میکردند آغاز جنگ موجب برهم خوردن شرایط داخلی کشور خواهد شد، تأکید کرد: چنین اتفاقی رخ نداد و مدیریت استانداران و فرمانداران در این زمینه نقش مهمی داشت.
همزمان، سخنگوی وزارت امور خارجه نیز تفاهم میان ایران و آمریکا برای خاتمه جنگ را «تحولی بسیار مهم» توصیف کرد.
اسماعیل بقایی در نشست هفتگی خود با خبرنگاران، ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه، گفت: این تفاهم محصول ایستادگی و مقاومت ایرانیان در برابر تجاوزات صورتگرفته بود.
وی با قدردانی از همراهی مردم در این مدت، تأکید کرد دستگاه دیپلماسی در مسیر دفاع از منافع ملی و حقوق ملت ایران به تلاشهای خود ادامه خواهد داد.
بر اساس اعلام مقامات کشور، امضای رسمی تفاهم میان ایران و آمریکا برای روز جمعه برنامهریزی شده است.