کد خبر: ۵۴۲۷۲
تاریخ انتشار : ۵۴ : ۲۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴

بازی سخت امیرحسین صدیق برای ایفای نقش یک روحانی با وجود سکته قلبی!

امیرحسین صدیق که نقش یک روحانی را در سریال «مشاور» بازی کرده است، می‌گوید: به دلیل سابقه مذهبی خانواده مادری و دوست و آشنا، روحانیون زیادی دور و برمان داشتیم که وظیفه اصلی‌شان که راهنمایی مردم است را انجام می‌دادند و با این تصویر بیگانه نبودم.

به گزارش دیباچه، صدیق با یادآور اینکه پیشتر هم نقش روحانی را بازی کرده بود خاطرنشان کرد: من قبلاً هم نقش روحانی بازی کرده بودم و این نقش برایم جذاب بود؛ فصل یک را آقای قائمیان بازی کرده بود و بسیار هم خوب بود و فصل دو به من پیشنهاد شد.
بازی سخت امیرحسین صدیق برای ایفای نقش یک روحانی با وجود سکته قلبی!

وی افزود: با گروه تولید درباره این شخصیت بسیار صحبت کردیم تا شمایل ایشان روشن شود و قرار شد یک روحانی مردمی‌ باشد که زندگی را وقف این کار کرده و آدمی نیست که برای پول کار کند و در کنار خادمی مسجد، سعی در راهنمایی مردم دارد. تلاش شد به این سمت برویم.

امیرحسین صدیق اظهار کرد: این کار سخت بود و برای آن روزی ۱۲ تا ۱۶ ساعت در یک بازه ۵۰ روزه کار کردیم که در این زمان من سکته کردم، اما به دلیل محدودیت زمانی، کمی‌ بعد سر کار حاضر شدم.

این بازیگر در توضیح چرایی انتخاب این نقش  گفت: روحانی‌ای که من نقش آن را بازی می‌کنم، چون روان‌شناسی خوانده، تلاش می‌کند مشکلات محله کوچکش را به طریقی که بلد است و فکر می‌کند درست است، حل کند و فکر می‌کنم این خصلت در این آدم‌ها در واقعیت وجود داشته باشد و حضورشان در هر محله کمک‌کننده است.
این بازیگر گفت: از دیگران می‌شنوم که از قصه این روحانی خوششان آمده است و آن را باور کرده‌اند. زمانی که در حین تولید در خیابان فیلم‌برداری می‌کردیم، مشخص نبود که هنرپیشه‌ام و مردم او را باور می‌کردند.
این بازیگر اظهار کرد: نباید فراموش کنیم که همه روحانیون جدی نیستند و اتفاقاً به دلیل ارتباطی که با همه افراد جامعه دارند، طنز را به‌خوبی می‌شناسند که در جاهای سخت راهگشای ایشان است. من در ایفای نقش این روحانی تلاش کرده‌ام که نقش فراموش‌شده این قشر را دوباره یادآوری کنم.

وی افزود: به‌جز فشار کار و متن که برایم بسیار مهم بود و حتی شب‌ها هم به آن فکر می‌کردم، تلاش کردم تا درباره مسائل و موضوعات مختلف جوابی به بیننده در مورد مشکلات بدهیم که درخور و عاقلانه و از منظر فقهی صحیح باشد. چون می‌دانستیم که این نقش و حرف‌هایش به‌ویژه حساسیت روحانیون را به دنبال خواهد داشت تلاش کردیم که فکورانه و محتاط جلو برویم و همه این‌ها کار را سخت می‌کرد، چراکه بازی کردن و درست درآوردن نقشی که از تجربه شخصی و شغل و شخصیت من دور بود، کار راحتی نبود.

انتهای پیام/

برچسب ها: امیرحسین صدیق
captcha
مطالب برگزیده
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
چرا کنسرت‌های پاپ تهران هنوز به روزهای عادی برنگشته‌اند؟

سالن‌های بزرگ کم‌رونق، هزینه‌های سنگین و بلیت‌هایی که گران‌تر می‌شوند؛ بازار موسیقی در آستانه یک بازگشت پرریسک

۰۹:۱۵  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
پربازدیدها
آخرین اخبار