دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴  |  Monday, 14 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۴۱۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۲۱ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴

فیلم جدید سعید روستایی با بازی پیمان معادی، پریناز ایزدیار و حسن پورشیرازی با تدوین بهرام دهقانی در تدارک حضور در جشنواره کن است.

به گزارش دیباچه، «زن و بچه» نام چهارمین فیلم سینمایی سعید روستایی است که ساخت آن سال گذشته کلید خورد و فیلمبرداری آن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ به پایان رسید.

پیمان معادی، پریناز ایزدیار، حسن پورشیرازی، سحر گلدوست، سها نیاستی و فرشته صدرعرفایی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.

«زن و بچه» روستایی با معادی، ایزدیار و حسن پورشیرازی به کن می‌رسد؟

تدوین این فیلم برعهده بهرام دهقانی است که البته هنوز تدوین نهایی تمام نشده است.

طبق پیگیری ایسنا از سازندگان فیلم، کار‌های پست پروداکشن به صورت فشرده در حال انجام است تا «زن و بچه» در فرصتی که از سوی جشنواره کن داده شده، به کمیته انتخاب فیلم این رویداد مهم سینمایی برسد.

همچنین در صورت حضور احتمالی «زن و بچه» در جشنواره کن و در صورت فراهم بودن شرایط، این احتمال مطرح است که فیلم تابستان امسال در ایران اکران عمومی شود.  شرکت فرانسوی «Goodfellas» هم  مسئولیت فروش بین‌المللی این درام ایرانی را بر عهده دارد.

دست‌اندرکاران این فیلم تاکنون عکس و جزئیاتی رسمی منتشر نکرده‌اند، ولی مدتی قبل نشریه هالیوود ریپورتر در گزارشی درباره فیلم‌های مورد انتظار برای رونمایی در جشنواره کن امسال ضمن اشاره به فیلم جدید سعید روستایی، «زن و بچه» را  یک درام خانوادگی معاصر با موضوع انتقام و بخشش معرفی کرده و نوشته بود: این فیلم با بازی پریناز ایزدیار (بازیگر فیلم «متری شش‌ونیم») در نقش یک پرستار بیوه روایت می‌شود. او با پسر سرکش خود درگیر است و هنگامی که یک حادثه غم‌انگیز رخ می‌دهد، خود را درگیر احساس خیانت می‌بیند در حالی که به دنبال عدالت است.  

تیری فرمو، مدیر جشنواره کن روز گذشته در مصاحبه‌ای با ورایتی اعلام کرده است: یک هفته تا زمان اعلام فیلم‌های جشنواره باقی‌مانده، بیش از نیمی از تصمیم‌ها گرفته شده و انتخاب‌ها در حال شکل‌گیری هستند، اما هنوز فیلم‌های زیادی برای تماشا باقی مانده، چون همه آثار به اتاق نمایش نرسیده‌اند؛ یعنی باید بیش از ۵۰ فیلم را در هشت روز تماشا کنی، تمام روز، عصر‌ها و آخر هفته‌ها.  

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳