سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۴  |  Tuesday, 25 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۴۰۸۷
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

به گزارش دیباچه، رییس جمهور پس از بازدید سرزده از بانک مرکزی، گفت: به مردم می‌گوییم که دست به دست هم خواهیم داد و مشکلاتی که مردم کشور با آن مواجه اند را حل می‌کنیم.

رئیس جمهور با حضور سرزده از بانک مرکزی به شایعه‌ها پیرامون برکناری «فرزین» پایان داد!

مسعود پزشکیان روز سه شنبه درباره بازدید سرزده از بانک مرکزی بعد از حضور در جلسه غیر علنی مجلس، گفت: در پاسخ به شایعاتی که در رسانه‌ها درمورد عزل و انتصاب اعضای دولت پخش می‌کنند، ما امروز هم در مجلس و هم اینجا (بانک مرکزی) از طریق رسانه به مردم می‌گوییم که دست به دست هم خواهیم داد و به یکدیگر کمک خواهیم کرد تا مشکلاتی که مردم کشور به علل مختلف با آن مواجه‌اند را حل کنیم.
پزشکیان با بیان اینکه حل کردن بحث‌ها و مشکلات اجتماعی و رفتاری زمان بر است و اینگونه نیست که امروز تصمیم بگیریم فردا مشکلات کاملاً حل شده باشد، گفت: مصمم هستیم برای مردم عزیز کشورمان با همدلی، همیاری، همفکری و با استفاده از کارشناسان و نخبگان کشور و مجموعه سیاسیون و سیاستمداران با اجرای سیاست‌هایی که رهبر معظم انقلاب تعیین می‌کنند، در یک جهت و به سوی یک قبله با عزم و اراده حرکت کنیم.

رئیس جمهور با رد شایعات منتشر شده در برخی رسانه ها، گفت: تهدید می‌کنند فردا فلان مشکل به وجود می‌آید، اگر ما با هم باشیم و دست به دست هم بدهیم، به یاری خدا در مقابل همه مشکلات قادر خواهیم بود راه حل پیدا کنیم و ایران و کشورمان را به جایی برسانیم که آن‌ها در حیرت بمانند.

رئیس جمهور درباره این که حضورش در بانک مرکزی پایانی بر شایعات است، گفت: یکی از کار‌هایی که در فضای مجازی انجام می‌دهند ناامید کردن مردم است، اما می‌خواهیم بگوییم با تمام وجود به همراه همه مردم کشور برای حل مشکلات در خدمت آن‌ها هستیم و هر کاری از دستمان برآید تا پای جان ایستادیم.

پزشکیان افزود: باید اجازه دهیم کارشناسان بانکی، پولی و مالی راه حل پیدا کنند و هر راه حلی آن‌ها دادند با اطلاع رسانی و با همراهی مردم و مجلس و دولت بتوانیم، سیاست‌ها را پیاده کنیم. باید اجازه دهیم کارشناسان، مسئولین و آن‌هایی که خبره اند راه حل را پیدا کنند ما هم آن را اعلام و اجرا می‌کنیم.

انتهای پیام/
 

منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳