دوشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴  |  Monday, 28 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۴۰۸۶
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

دیباچه-زهرا فرود: "پدرام ابدان" که این روزها اجرای برنامه صبحگاهی و زنده "ایران من" را از شبکه افق سیما برعهده دارد،  از مجریان جوان و موفق عرصه رسانه ملی است که تاکنون سکان اجرای برنامه هایی همچون «مهتاب انتظار » از شبکه تهران، «سلام تهران»، "نسیمی شو "و "در انتهای الوند" را برعهده داشته است.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، تغییرات سریع در تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی است / سعی می‌کنم خودِ واقعی ام را جلوی دوربین نشان دهم

او علاوه بر حضور در عرصه اجرا،  تهیه کنندگی  برنامه تاک شو «هات شات»  در پلتفرم آپارات و شهر تی وی،دبیر محتوای کانال خبرفوری، مدیر رسانه ای برنامه‌های عمارت، قهرمان، پانتولیگ، چارپایه، "داستان شد" در شبکه سه سیما و تهیه کنندگی برنامه «برداشت» را در کارنامه کاری و هنری خود ثبت کرده است. « ابدان » معتقد است موفقیت یک مجری در جامعه کنونی بستگی به توانایی او در انطباق با تغییرات فرهنگی، اجتماعی و تکنولوژیکی دارد.

پدرام ابدان، مجری جوان صدا و سیما به خبرنگار دیباچه گفت: فضای این روزهای عرصه اجرا با چالش‌ها و دغدغه‌های متعددی همراه است. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، تغییرات سریع در تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی است. به‌خصوص با گسترش پلتفرم‌های دیجیتال، ما باید به سرعت خود را با تغییرات جدید وفق دهیم و محتوای جذاب و متناسب با سلیقه مخاطبان تولید کنیم.دغدغه دیگر، حفظ کیفیت محتوا در کنار فشارهای تجاری است. گاهی اوقات، نیاز به جذب بیننده باعث می‌شود که تولیدکنندگان و مجریان تحت فشار قرار گیرند تا محتوای سطحی‌تری ارائه دهند. این مسئله می‌تواند به کاهش کیفیت برنامه‌ها و عدم رضایت مخاطبان منجر شود.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، تغییرات سریع در تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی است / سعی می‌کنم خودِ واقعی ام را جلوی دوربین نشان دهم

همچنین، در این روزها، مسائل اجتماعی و سیاسی نیز بر فضای اجرا تأثیرگذار هستند. مجریان باید با احتیاط بیشتری عمل کنند و به حساسیت‌های جامعه توجه داشته باشند. این امر می‌تواند منجر به چالش‌هایی در انتخاب موضوعات و نحوه بیان آن‌ها شود.

او ادامه داد : در نهایت، رقابت فزاینده میان مجریان و برنامه‌های مختلف نیز یکی دیگر از دغدغه‌های جاری در حوزه اجرا است که یک برنامه و مجری آن، برای متمایز شدن از سایرین، باید خلاقیت بیشتری به خرج دهند و به دنبال نوآوری در اجرا باشند.

ابدان، در ارتباط با سبک‌های جدید اجرا اظهارداشت: سبک های جدید اجرا به‌ویژه در دنیای امروز که رسانه‌ها و فناوری به سرعت در حال تغییر هستند، نقش بسیار مهمی در جذب مخاطب و موفقیت برنامه‌ها دارند. این سبک‌ها معمولاً شامل استفاده از تکنیک‌های نوین، تعامل بیشتر با مخاطبان و به کارگیری خلاقیت در محتوا و ارائه است.

در مورد اهمیت به روز بودن در اجرا، می‌توان گفت  سبک‌های جدید و خلاقانه می‌توانند توجه مخاطبان را جلب کنند و آن‌ها را به تماشای برنامه ترغیب کنند. این امر به ویژه در دنیای پرسرعت امروزی که گزینه‌های زیادی برای سرگرمی وجود دارد، بسیار حائز اهمیت است.

همچنین به روز بودن در اجرا، به مجریان این امکان را می‌دهد که خود را با تغییرات اجتماعی، فرهنگی و تکنولوژیکی هماهنگ کنند. این تطبیق می‌تواند به افزایش ارتباط با مخاطب و ایجاد حس نزدیکی کمک کند.

این مجری جوان تصریح کرد: سبک‌های جدید و خلاقانه می‌توانند به ماندگاری یک برنامه کمک کنند. برنامه‌هایی که توانسته‌اند خود را با زمانه وفق دهند، معمولاً در ذهن مخاطبان باقی می‌مانند و به عنوان برندهای قوی شناخته می‌شوند؛ به طور کلی، به روز بودن و انطباق با سبک‌های جدید در اجرا نه تنها به موفقیت فوری کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ماندگاری و تأثیرگذاری بلندمدت یک برنامه نیز منجر شود.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، تغییرات سریع در تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی است / سعی می‌کنم خودِ واقعی ام را جلوی دوربین نشان دهم

او بیان کرد: این روزها وایرال شدن متاسفانه یا خوشبختانه بخشی از فضای اجرا و رسانه شده است که البته خودم به شخصه برای وایرال شدن، تلاش نکرده ام و سعی می‌کنم خودِ واقعی ام را جلوی دوربین نشان دهم.

مجری برنامه "ایران من" پیرامون اجرای مجریان بر اساس یک ژانر مختص به خود افزود: داشتن ژانر در اجرا برای هر مجری به معنای تخصص و تسلط بر یک سبک خاص است؛ در واقع داشتن ژانر می‌تواند مزایای زیادی داشته باشد، از جمله ایجاد یک هویت مشخص و جذب مخاطبان خاص. اما از سوی دیگر، تنوع در اجرا و تجربه کردن سبک‌های مختلف نیز می‌تواند به رشد و توسعه مهارت‌های یک مجری کمک کند و او را قادر سازد تا با گروه‌های مختلفی از مخاطبان ارتباط برقرار کند.

ابدان ادامه داد: هر مجری باید با توجه به ویژگی‌ها و توانایی‌های خود تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد بر یک ژانر خاص تمرکز کند یا اینکه به دنبال تنوع و تجربه در سبک‌های مختلف باشد.در نهایت، موفقیت در اجرا به توانایی برقراری ارتباط مؤثر با مخاطب و انتقال پیام به شیوه‌ای جذاب بستگی دارد، که این امر می‌تواند هم از طریق تخصص در یک ژانر خاص و هم از طریق تنوع در اجرا محقق شود.

ابدان درباره ارتباط مؤثر مجریان با نسل امروز گفت:مجری‌ها در دنیای امروز، به ویژه با توجه به ویژگی‌ها و نیازهای نسل Z و نسل Alpha، باید تغییرات و تحولات جدید را در نظر بگیرند. این نسل‌ها به خاطر دسترسی آسان به اطلاعات و فناوری‌های نوین، انتظارات متفاوتی از مجری‌ها دارند. در کل نکاتی چون درک فناوری، اصالت و صداقت، بهره گیری مجری از محتوای جذاب و متنوع،برقراری تعامل و ارتباط و همچنین داشتن آگاهی اجتماعی  می‌توانند به مجری‌ها در برقراری ارتباط مؤثر با این نسل‌ها کمک کننده باشند.

او افزود: نسل Z و نسل Alpha به شدت با فناوری آشنا هستند. مجری‌ها باید توانایی استفاده از ابزارهای دیجیتال، رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های آنلاین را داشته باشند تا بتوانند با این نسل‌ها ارتباط برقرار کنند.
در واقع  این نسل‌ها به دنبال مجری‌هایی هستند که اصالت داشته باشند و بتوانند خود را به صورت واقعی نشان دهند. از این رو مجری‌ها باید از کلیشه‌ها دوری کنند و به جای آن، شخصیت واقعی خود را به نمایش بگذارند.

پدرام ابدان گفت:نسل Z علاقه‌مند به محتوای متنوع و خلاقانه است. مجری‌ها باید توانایی ایجاد محتوای جذاب و نوآورانه را داشته باشند که بتواند توجه این نسل را جلب کند و از آنجا که این نسل‌ها به تعامل و ارتباط دوطرفه اهمیت می‌دهند، بنابراین مجری‌ها باید توانایی برقراری ارتباط مؤثر با مخاطبان را داشته باشند و از روش‌های تعاملی مانند نظرسنجی‌ها یا سوالات زنده استفاده کنند.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، تغییرات سریع در تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی است / سعی می‌کنم خودِ واقعی ام را جلوی دوربین نشان دهم

این مجری خاطرنشان کرد: از آنجا که نسل Z به مسائل اجتماعی و محیط زیست اهمیت زیادی می‌دهد به همین جهت مجری‌ها باید به این موضوعات آگاهی داشته باشند و بتوانند در محتوای خود به آن‌ها پرداخته و از دیدگاه‌های مختلف حمایت کنند.
در نهایت، موفقیت یک مجری در این روزها بستگی به توانایی او در انطباق با تغییرات فرهنگی، اجتماعی و تکنولوژیکی دارد. توانایی فهم و پاسخگویی به نیازها و انتظارات نسل‌های جدید، کلید موفقیت در عرصه اجرا است.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳