علیرضا کاظمی، در گفتگو با خبرنگار دیباچه در خصوص نقش آموزش و پرورش در حفظ میراث فرهنگی کشور، به خبرنگار دیباچه گفت: میراث فرهنگی یعنی هویت یک ملت و هویت یک ملت در نسل جوان و کودک یک کشور شکل می گیرد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تمام میراث فرهنگی ملموس و غیر ملموس یک کشور از مولفههای مهم و قدرتمند شکل گیری آن ملت است و به نظر من تمام داشتههای یک کشور در گذشته و آینده را میتوان در همین دید.

وی با تاکید بر اینکه میراث فرهنگی، آینه تمام نمای افتخارات و آداب و تمدن یک کشور است،تصریح کرد: برای ما بسیار اهمیت دارد که بتوانیم در این حوزه کار کنیم، در حوزه میراث فرهنگی اولاً باید بر روی شناخت بچهها و حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی کار کنیم و برای اینکه این کار را انجام بدهیم به طراحی های مثل اقدامات نمادین نیاز داریم.
وزیر آموزش و پرورش، زنگ میراث فرهنگی را یکی از این اقدامات نمادین عنوان کرد و گفت: جشنوارههای فرهنگی، تجلیل از دانش آموزان و معلمانی که در این حوزه سرآمد بودند از دیگر این اقدامات است؛ یک سری کارهای تشکیلاتی باید انجام بدهیم تا بتوانیم ایدههایی که داریم را در قالب ساختارها و تشکیلات دنبال کنیم. طبیعتاً یک سری اقدامات آموزشی و تولید محتوا هم ما لازم داریم که برای این ساختار محتوا تولید کند.
وی با تاکید بر فرآیندهای تربیتی و آموزشی، خاطرنشان کرد: ما نیاز به یک طراحی و یک بستهای برای مخاطبان متفاوت داریم،یک بست برای اولیا،یک بسته برای دانش آموزان و یک بسته برای معلمان در حوزه تولید محتوا.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: انشالله زمینههای همکاری روچا توسعه خواهیم داد و آماده هستیم که از این بخش و از این ظرفیت عظیم حداکثر استفاده را بکنیم و طبیعتا برای وزارت میراث هم، ظرفیت آموزش و پرورش احتمالاً ظرفیت بسیار مهمی باشد.
گفتگو از : نسرین هاشمی