شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Saturday, 06 September 2025
کد خبر: ۵۳۹۸۰
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳
وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

آموزش و پرورش اساسی‌ترین نقش را در پرورش یک جامعه دارد/ در حوزه عترت و نماز، ما نقش اول را بازی می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش، در گفتگو با خبرنگار دیباچه، با بیان اینکه آموزش و پرورش اساسی‌ترین نقش را در فرهنگ سازی یک جامعه دارد،اظهار کرد: این نقش در همه حوزه‌ها فرقی ندارد، به ویژه در حوزه قرآن عترت و نماز، ما کاملا نقش اول را بازی و ایفا می‌کنیم.
وی گفت: طبیعتاً رویکرد ما هم در زمینه‌های مختلف روخوانی و روانخوانی قرآن و همینطور حفظ قرآن، آشنایی با مفاهیم و تفسیر قرآن، کشف و شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی در حوزه‌های مختلف است.
« کاظمی » افزود: ما یک وظیفه عمومی داریم و آن اینکه همه دانش آموزان را با سواد قرآنی در حد خواندن و انس با قرآن آشنا کنیم، اما ماموریت‌های تخصصی هم داریم که روی این حوزه به صورت تخصصی و ویژه کار کنیم. مسابقات قرآنی دو کارکرد دارد، یکی همان فضاسازی عمومی است.

آموزش و پرورش اساسی‌ترین نقش را در پرورش یک جامعه دارد/ در حوزه عترت و نماز، ما نقش اول را بازی می‌کنیم

کاظمی ادامه داد: به هر حال در یک رقابت‌های مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و ملی، موضوع قرآن و انس با قرآن در دانش آموزان نهادینه می شود و کارکرد دوم این مسابقات، شناسایی استعدادهای برتر قرآنی است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این مسابقات در رشته‌های متفاوت برگزار می شود، قرائت، تفسیر و معانی و مفاهیم قرآن و همینطور حفظ قرآن را از جمله این رشته ها ذکر کرد و گفت: در کنار این موضوعاتی که امروز داریم دنبال می‌کنیم، نهایت معارف قرآنی را باید در وجود بچه‌ها نهادینه کنیم، این یک بخش از فعالیت‌های قرآنی ماست و فعالیت‌های قرآنی زیادی در بخش‌های مختلف تعریف کردیم که امیدوارم بتوانیم انس و الفت بین دانش آموزان و قرآن را برقرار کنیم و سواد قرآنی دانش آموزان را آنگونه که شایسته و بایسته یک دانش آموز نظام جمهوری اسلامی است، تربیت بکنیم.
وی خاطرنشان کرد:معتقد هستیم که موفقیت و سعادت بدون ایمان به خدا میسر نمی‌شود؛ قرآن کتاب زندگی است و زندگی قرآنی، زندگی سعادتمندی است، تمام ارزش‌ها و فضائلی که یک انسان باید در طول حیاتش دارا باشد و با آن راحت زندگی بکند در قرآن هست،بنابراثت ما ضمن اینکه با آموزه‌های قرآنی آشنا می‌شویم باید تلاش کنیم که این آموزه‌ها در رفتار دانش آموزان هم متجلی و متولد شود.

گفتگو از : نسرین هاشمی 

برچسب ها: نماز ، آموزش و پرورش
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴