دوشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۴  |  Monday, 30 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۹۵۹
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۰۹ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳

به گزارش دیباچه به نقل از Inverse، براساس اخباری که در مورد فصل جدید بازی مرکب (Squid Game) منتشر شده، این سریال دیستوپیایی نتفلیکس، در حال دوبرابر کردن آزاردهنده‌ترین عنصر خود است.

چرا " سونگ گی هون " (با بازی لی جونگ جه) برای بازی مرکب برمی گردد؟ بازیکنی که قبلاً با نام ۴۵۶ شناخته می‌شد، از بازی‌های مرگبار خارج و دیگر بدهکار نبود. گی هون در راه بود تا بالاخره دخترش را ببیند. اما وقتی متوجه فروشنده بی نام (گونگ یو) شد که برای اولین بار او را برای بازی‌ها استخدام کرده بود، دوباره برمی گردد. سه سال بعد، او یک بار دیگر بازی مرکب را بازی می‌کند، اما این بار او به دنبال انتقام‌جویی است. اگرچه این ماموریت انتقام‌جویانه هنوز کمی رمز و راز است.

نکات خواندنی در مورد فصل دوم بازی مرکب که باید بدانید!

براساس تریلر فصل جدید بازی مرکب، " گی هون" را در حالی می‌بینیم که او یک فرآیند آشنا را پشت سر می‌گذارد: گرفتن عکس، پوشیدن لباس‌های ورزشی سبز و قرار گرفتن با گروهی از بدهکاران برای انجام بازی‌های کودکانه، ولی مرگبار.

 اما وقتی اولین بازی "Red Light, Green Light" شروع می‌شود، گی هون، به همه هشدار می‌دهد حتی یک حرکت کوچک هم نکنید. متأسفانه مردم حرکت می‌کنند و یک شوخی احمقانه بار دیگر به یک قتل عام خونین تبدیل می‌شود.

همانطور که بازی‌ها ادامه دارد و گی هون، ناامیدانه سعی می‌کند سایر بازیکنان را متقاعد کند که به بازی ادامه ندهند، یکی دیگر از بازیکنان یک سوال کلیدی می‌پرسد: چرا باید دوباره این کار را انجام دهد؟

واضح است که گی هون، به نوعی تمایل به انتقام دارد، اما سخت است که ببینیم چگونه با بازی کردن در بازی مرکب و بر اساس قوانین آن‌ها این انتقام را می‌گیرد. آیا او سعی می‌کند به ذات بهتر دیگران متوسل شود و همه آن‌ها را به همکاری وادار کند؟

نکات خواندنی در مورد فصل دوم بازی مرکب که باید بدانید!

 این ممکن است حتی غیرممکن‌تر از برنده شدن در بازی مرکب باشد، زیرا این دسته از بازیکنان حتی از گروه آخر هم بدذات‌تر به نظر می‌رسند. بازیگران جدید عبارتند از: ییم سی وان (Yim Si-wan)، کانگ ها-نئول (Kang Ha-neul)، پارک گیو یونگ (Park Gyu-young)، لی جین ووک (Lee Jin-uk)، پارک سونگ هون (Park Sung-hoon)، یانگ دونگ-گیون (Yang Dong-geun)، کانگ آئسیم (Kang Ae-sim)، لی دیوید (Lee David)، چوی سونگ هیون (Choi Seung-hyun)، رو جائه وون (Roh Jae-won)، جو یو ری (Jo Yu-ri) و "وون جی آن" (Won Ji-an)، که به نظر می‌رسد همه آن‌ها انگیزه‌های پنهانی برای آن قلک بزرگ پر از پول دارند.

اما یک افشاگری جالب در این تریلر، تغییر ظاهر رهبر مرموز بازی‌ها است. به نظر می‌رسد فصل دوم به نوعی در حال ساختن یک تقابل بین گی هیون و رئیس است، اگرچه باید ببینیم که چگونه این اتفاق رخ می‌دهد.

تاریخ پخش فصل دوم سریال بازی مرکب   ۲۶ دسامبر (۶ دی) و از  نتفلیکس است.

ترجمه از : محمد حسن گودرزی

برچسب ها: بازی مرکب
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳