چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۹۵۲
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۰۹ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳
مدافع تیم ملی فوتبال زنان ایران در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

به گزارش دیباچه، تیم ملی فوتبال زنان ایران که برای برگزاری دو دیدار دوستانه با اردن به این کشور اعزام شده است، در اولین دیدار مقابل این تیم به تساوی رسید.

سپاهان تیم پرستاره‌ای نیست/ کادرفنی باید پاسخگوی غیبتم در تیم ملی باشد!

تیم‌های ملی ایران و اردن (پنجشنبه، هشتم آذر) به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم این دیدار شهناز جعفری، بازیکن ایران اخراج شد تا تیم ملی کارش را ۱۰ نفره ادامه بدهد.

دومین دیدار دوستانه ایران و اردن یکشنبه، ۱۱ آذر برگزار خواهد شد.
اما یکی از نکات قابل توجه در لیست اعلامی، غیبت ملیکا متولی، مدافع با تجربه و کارآمد تیم ملی، بود. این موضوع باعث تعجب بسیاری از کارشناسان و هواداران فوتبال زنان شده است. ملیکا متولی در فصل جاری لیگ برتر فوتبال زنان ایران عملکرد بسیار خوبی داشته و به عنوان یکی از بهترین مدافعان شناخته می‌شود. او با نمایش‌های قدرتمند و قابل قبول خود در زمین، نقش مهمی در موفقیت تیم‌هایش ایفا کرده است.
ملیکا متولی، مدافع تیم سپاهان در گفتگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص عدم دعوتش به تیم ملی عنوان کرد: علت عدم حضور من در لیست تیم ملی را باید از خانم آزمون بپرسید. من تا قبل از اعزام تیم ملی به میانمار برای حضور در دور اول انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس، همراه تیم ملی بودم، اما بعد از آن خط خوردم و دیگر به اردوی تیم ملی دعوت نشدم.

سپاهان تیم پرستاره‌ای نیست/ کادرفنی باید پاسخگوی غیبتم در تیم ملی باشد!

وی افزود: در حال حاضر هم از این بابت ناراحت نیستم، چون لیست تیم ملی بر اساس شایستگی‌ها بسته نمی‌شود. تیم ملی مشکلات زیادی دارد و این موضوع را به راحتی می‌توان از اسامی افرادی که به اردوی تیم دعوت شدند حدس زد.

بازیکن تیم سپاهان درباره ارزیابی خود از عمکلرد این تیم در رقابت‌های لیگ برتر و شانس کسب عنوان قهرمانی گفت: خوشبختانه با تلاش توانستیم تا اینجای کار صدر جدول را به دست بیاوریم و سعی خواهیم کرد با ادامه این روند این صدرنشینی را تثبیت کنیم. عملکرد تک تک بازیکنان خوب است و این درحالی است که واقعا ما تیم پرستاره‌ای در مقایسه با رقبایمان نیستیم.

او که پیش‌تر در کنار خاتون به جمع ۸ تیم برتر آسیا صعود کرده است؛ از تجربه بازی در مسابقات گفت: تجربه لذت بخشی بود. ما اصلا تصور این را هم نداشتیم که بتوانیم به جمع هشت تیم برتر آسیا راه پیدا کنیم. رقیب تایلندی ما واقعا قدرتمند بود و از امتیاز میزبانی هم استفاده میکرد. خوشحالم که این در کنار تیم خوب خاتون این موفقیت را به نام ایران ثبت کردیم. آروز دارم خاتون در مرحله حذفی هم موفق ظاهر شود و تاریخ سازی خود را تکمیل کند.

متولی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می‌کنید با سپاهان هم جواز حضور در جام باشگاه‌های آسیا را به دست بیاورید؛ عنوان کرد: خوشحالم که لیگ زنان ایران سال به سال در حال رشد و پیشرفت است. این فصل هم همانطور که اشاره کردم لیگ با کیفیتی داریم چرا که اکثر بازیکنان بزرگ در همه تیم‌ها تقسیم شدند. هدف ما امسال قهرمانی است تا در ادامه بتوانیم به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه‌های آسیا حضور پیدا کنیم. به تحقق این اهداف خوش بین هستم و تلاشم را می‌کنم تا در کنار تیم محبوبم به نتایج محبوبمان دست پیدا کنیم.

گفتگو از : فریبا جلیل خانی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳