شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 31 May 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۹۴۴
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۲۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳

به گزارش دیباچه، مجید واشقانی، بازیگر سینما و تلویزیون به خبرنگار دیباچه گفت :  فعالیت در حوزه اجرا برایم جذاب است و به این عرصه بسیار متفاوت تر از بازیگری نگاه می کنم؛ چون معتقدم اجرا، دنیای متفاوتی است که فاصله زیادی با نقش آفرینی دارد. البته این دو حوزه از یکسری وجوهاتِ مشترک برخوردارند، در واقع در این زمینه معتقدم یک بازیگر می تواند با استفاده از استعداد و توانمندی بازیگری خود نوع و یا سبک جدیدی از اجرای یک برنامه را به مخاطب ارائه دهد که با این امر می توان مدعی شد گام رو به جلویی در عرصه اجرا و برقراری ارتباط با مخاطب برداشته شده است.

گزینش نقش‌ها پس از بازی در سریال «هفت سر اژد‌ها» برایم سخت‌تر شده است / پیشنهاد جالب آقای بازیگر به پلیس برای مقابله با خفت گیری!

او افزود : با اینکه یکبار بیشتر در رادیو اجرا نداشته ام، اما به نظرم مجری بودن در رسانه شنیداری رادیو که خالی از هر جذابیت بصری بوده، سخت تر است؛ چون فقط باید با صدا و لحن خود ظرفیت برقراری ارتباط و تعامل با مخاطب را رقم بزنی و فضایی را ایجاد کنی که بواسطه آن بتوانی تا انتهای برنامه شنونده را همراه ساخته و از تغییر دادن فرکانس توسط او جلو گیری کنی؛ اما با همه این اوصاف و سختی ها بسیار جذاب است.

واشقانی در ارتباط با حضور خود در مجموعه تلویزیونی هفت سر اژدها اظهار داشت: بازی در این مجموعه علی رغم حساسیت های ابوالقاسم طالبی و به طول انجامیدن تولیدآن، تجربه خوبی را برایم رقم زد؛ در کل این سریال از فضاها و لوکیشن هایی برخوردار بود که تاکنون در هیچ اثر نمایشی از آن ها بهره گرفته نشده بود. در واقع در این سریال بازی درنقشی را تجربه کردم که بعد از آن هر نقشی به بنده پیشنهاد شده را با آن مقایسه می کنم؛ درکل بعد از هفت سر اژدها، گزینش نقش ها برایم سخت تر شده، چرا که این کار نگاه من را به خلق شخصیت و نقش آفرینی تغییر داده  و در واقع  کاراکتر سلطانخواه در این سریال، بُعدهای مختلفی همچون عشق، التماس، اوج قدرت، فرازو فرود، انتقام و...را باهم در بطن خود پرورانده بود؛همان موقعیتی که شاید خیلی کم برای یک بازیگر در طول عمر فعالیش در حوزه بازیگری پیش بیاید، که در کالبد آن بتواند با مخاطب ارتباط بگیرد. بارها گفته ام که همه ی سریال "هفت سر اژدها" را به پای خلق شخصیت سلطانخواه گذاشتم.

گزینش نقش‌ها پس از بازی در سریال «هفت سر اژد‌ها» برایم سخت‌تر شده است / پیشنهاد جالب آقای بازیگر به پلیس برای مقابله با خفت گیری!

واشقانی، در ارتباط با درون‌مایه نقش هایی که برای ایفا کردن، آن ها را می پذیرد گفت : اول باید بگویم یک بازیگر شاید در ابتدای مسیر کاری خود، قدرت و فرصتِ گزینش نقش ها را نداشته باشد، اما قطعا در این راه به جایگاهی می رسد که خودش می تواند از بین نقش ها گزینش داشته باشد و در ارتباط با بنده باید بگویم آنچه که برایم در انتخاب یک نقش از اهمیت زیادی برخوردار بوده، کامل بودن آن نقش است و کلا در این زمینه به سیاسی، اجتماعی و...بودن شخصیتِ پیشنهاد شده اهمیت نمی دهم؛ چون ابعاد حسی نقش است که می تواند در بنده ترغیب حضور در کاری را ایجاد کند، نه تبعاتی که امکان دارد بعد ازحضور در یک اثر برایم ایجاد شود.

گزینش نقش‌ها پس از بازی در سریال «هفت سر اژد‌ها» برایم سخت‌تر شده است / پیشنهاد جالب آقای بازیگر به پلیس برای مقابله با خفت گیری!

او تصریح کرد: به هر حال بعد از انجام هر کاری یکسری نقدهای مثبت و منفی در رسانه رقم زده می شود که نباید نسبت به آنها گارد گرفت؛ به نظرم وقتی از یک اثر یا کاراکتری انتقادهای مثبت و منفی بسیاری در رسانه منعکس می شود، باید خرسند بود؛ چرا که چنین موضوعی نشان دهنده آن است که آن اثر یا شخصیت از سوی مخاطب دیده و دنبال می شود.به هرحال در حوزه نقش آفرینی سعی می کنم روی خلق کاراکترها متمرکز شوم تا به نوبه خود بتوانم شخصیت قابل باوری را به مخاطب ارائه دهم؛ مثلا در "هفت سر اژدها" شخصیت سلطانخواه و دیگر کاراکترها کاملا مستند بود و هیچ تحلیلی در ترسیم آنها بکار نگرفته شد؛ به عبارتی همه ی کاراکترها براساس پرونده‌ های واقعی گزینش شده و در روند داستان جای سازی شده بودند .

گزینش نقش‌ها پس از بازی در سریال «هفت سر اژد‌ها» برایم سخت‌تر شده است / پیشنهاد جالب آقای بازیگر به پلیس برای مقابله با خفت گیری!

جدی ترین نقش ها نقش های کمدی هستند

واشقانی که بزودی برای حضور در یک سریال طنز مقابل دوربین خواهد رفت ادامه داد: حضور در آثار طنز برایم لذت بخش و خاطر انگیز است؛ در واقع اولین حضور بنده در عرصه بازیگری با یک مجموعه طنز بنام "مسیر انحرافی" رقم خورد  و به نظرم جدی ترین نقش ها، نقش های کمدی هستند .

او در ارتباط با ماجرای زورگیری که چند روز پیش در یکی از اتوبان های تهران با آن مواجه بوده خاطر نشان کرد:به نظر بنده برای جلوگیری از این موضوع باید اقدام چکشی صورت بگیرد.مثلا با پهپاد، اتوبان های پرخطر تهران از سوی پلیس رصد شود تا مردم بیشتر احساس امنیت داشته باشند، بطوریکه در اتومبیل شخصی خود با قفل کردن درب و پنجره ها به یک زندانی تبدیل نشوند؛ بنده به نوبه خود به عنوان یک شهروند از پلیس و قوه قضائیه درخواست دارم با این موضوع برخورد جدی تری داشته باشند.

گفتگو از : زهرا فرود

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳