چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴  |  Wednesday, 02 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۹۰۱
تاریخ انتشار : ۰۷ : ۲۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فرزاد شریفی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام در گفتگو با خبرنگار دیباچه، با اشاره به اهمیت جذب گردشگری استان ایلام، آن را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و گفت: وضعیت صنعت صنایع‌دستی استان مرزی ایلام به بهترین نحو ممکن است. در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، مهمترین زمینه، اهمیت آموزش است؛ با تعامل‌های انجام شده امیدواریم گام‌های مثبتی در جذب گردشگر و معرفی روستا‌های گردشگری داشته باشیم. واقعیت این است که  ایلام، یکی از مناطق بِکر و غنی کشور  از نظر  جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و صنایع‌دستی بوده که حضور تور‌های گردشگری  به این استان، نویدبخش توسعه گردشگری  است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

شریفی، با بیان اینکه توسعه بخش گردشگری یکی از اولویت‌های مهم استان است، گفت: رشد صنعت گردشگری به اشتغال و توسعه اقتصادی استان کمک فراوانی می‌کند. تسهیلات خوبی در بحث زیرساخت‌های گردشگری به استان ایلام اختصاص یافته و ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است. فعالیت ما در سال جاری در روستا‌ها و مراکز بومی گردشگری است که با تعامل بین استان‌ها گردشگری رونق پیدا می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام، از طرح مطالعاتی غار‌های پیش از تاریخ روستای زنجیره "علیا"، خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت این منطقه می‌توان غار‌های "زنجیره علیا " را به قطب گردشگری تبدیل کرد. غار دره زمین مربوط به پیش از تاریخ بوده که در فهرست آثار ملی ثبت شده است. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، ارائه خدمات مطلوب به گردشگران بوده و تلاش‌هایی در این زمینه انجام شده است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

شریفی، با بیان اینکه، "زنجیره علیا"، به‌عنوان روستای هدف گردشگری و زیارتی در شهرستان "چرداول" مورد توجه گردشگران است، گفت: زنجیره علیا یکی از روستا‌های قدیمی ایلام است و «تنگ باستانی زنجیره» و «امامزاده پیرحسین» از آثار تاریخی و مذهبی آن به‌شمار می‌رود. طاق رستم و آسیاب پلکانی، نیز به عنوان دیگر مناطق گردشگری این منطقه محسوب می‌شوند. هفت اثر تاریخی در این روستا در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است که از آثار پیش از تاریخ و مربوط به دوران اسلامی و ساسانی است.

 ۱۱۰ واحد بوم‌گردی در استان ایلام فعال است/ غار‌های روستای زنجیره علیا به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری، بزرگترین صنعت خدماتی جهان از نظر درآمدزایی است، رشد این صنعت، آثار زیست‌محیطی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی زیادی را به همراه دارد و تاثیر مثبتی بر ایجاد اشتغال،حفظ سنت‌ها و فرهنگ‌های محلی، توسعه زیرساخت‌ها با استفاده از درآمد حاصل از گردشگری دارد لذا حمایت از جاذبه‌های طبیعی استان با استفاده از درآمد گردشگری برای مناطق مستعد گردشگری امری ضروری است.

گفتگو از : معصومه شمسینی غیاثوند

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳