سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴  |  Tuesday, 28 October 2025
کد خبر: ۵۳۸۵۷
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳

یادی از داریوش مهرجویی در اکران مردمی «استاد»

به گزارش دیباچه، بازیگر فیلم «استاد» با یادی از داریوش مهرجویی و نقش مهم او در سینمای اجتماعی ایران گفت: همانطور که یاد و نام استاد مهرجویی زنده است، سینمای اجتماعی هم زنده است.

در حالی که فیلم «استاد» به کارگردانی عماد حسینی و تهیه‌کنندگی بهروز افخمی از هفته گذشته روی پرده سینما‌ها رفته، نخستین اکران عمومی آن در محمودآباد برگزار شد.

یادی از داریوش مهرجویی در اکران مردمی «استاد»

در این اکران مردمی بجز کارگردان فیلم، حسن معجونی، سجاد بابایی و هدیه حسینی‌نژاد نیز در پردیس سیمرغ محمودآباد حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی فیلم، در ابتدای این مراسم عماد حسینی با اشاره به اینکه خود اهل مازندران است، گفت: «استاد» اولین فیلم بلند سینمایی من است و خوشحالم که اولین اکران مردمی این فیلم در این شهر و استان انجام شده است.

حسن معجونی بازیگر اصلی این فیلم هم خطاب به مخاطبان افزود: اتفاق خوشایندی که امشب رقم خورده این است که افتتاحیه «استاد» از این شهر شروع شد، چه بهتر که مراسم اینچنینی در شهرستان‌ها برگزار شود و امیدوارم که از تماشای این فیلم لذت ببرید.

سجاد بابایی دیگر بازیگر فیلم گفت: سال پیش دقیقا در همین روز‌ها یکی از بزرگ‌ترین سینماگر‌های ایران را از دست دادیم. استاد داریوش مهرجویی نقش مهمی در ساخت سینمای اجتماعی ایران داشت. معتقدم همانطور که یاد و نام استاد مهرجویی زنده است سینمای اجتماعی هم زنده است و از شما می‌خواهیم با معرفی و تماشای این فیلم، از این جنس آثار حمایت کنید.

بابایی ادامه داد: خوشحالم که در این فیلم بازی کرده‌ام، چون «استاد» یک فیلم اجتماعی است که هم قصه دارد و هم حرف مهم برای گفتن. به نظرم باید این فیلم در فضا‌های دانشگاهی نیز به نمایش دربیاید و کارشناسان حقوقی و قضائی مسئله‌ای را که در این فیلم طرح شده بررسی کنند.

هدیه حسین نژاد دیگر بازیگر این فیلم گفت: آقای بابایی گفتند که حقوقدان‌ها و دانشگاهی‌ها باید این فیلم را ببینند، اما من بیشتر امیدوارم که خانم‌ها این فیلم را ببینند و با معرفی آن به دیگران از حرفی که فیلم می‌زند، حمایت کنند.

یادی از داریوش مهرجویی در اکران مردمی «استاد»

این بازیگر در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: باعث افتخار بود که در این فیلم و در کنار عوامل این فیلم حضور داشتم. علاوه بر این خیلی خوشحالم که توانستم نقشی را ایفا کنم که شاید تجربه مشترکی برای خیلی از خانم‌ها باشد. امیدوارم با ساخت چنین فیلم‌هایی، صدای زنان بیشتر شنیده شود و زنان برای شکستن سکوتشان ترسی نداشته باشند.  

انتهای پیام/

منبع: ایسنا
برچسب ها: داریوش مهرجویی
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴