به گزارش دیباچه، «ویلیام جونز» مسابقات معتبر و پر سابقه بسکتبال در آسیا است که هر ساله با حضور نمایندگان قارههای مختلف از جمله آمریکا و آفریقا به میزبانی چین تایپه برگزار می شود. ایران از جمله کشورهایی است که همه ساله به حضور در این رقابتها دعوت شده و حتی در بسیاری از ادوار با تیم ملی در این تورنمنت حاضر شده است؛ ضمن اینکه سابقه قهرمانی هم دارد. با این اوصاف و با وجود پیشینه ای که بسکتبال ایران از حضور در ادوار مختلف مسابقات ویلیام جونز دارد، در دوره جدید این رقابت ها نماینده ای ندارد.
مهلا عابدی، عضو تیم ملی بسکتبال زنان ایران در گفت وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص عدم اعزام این تیم به مسابقات غرب آسیا و جام ویلیامز عنوان کرد: اتفاق خوبی نبود ولی به هر حال نشد که در این مسابقات شرکت کنیم. البته قبلا هم به دلیل کارشکنی کشور آذربایجان در دادن ویزا به مسابقات سه نفره هم اعزام نشدیم. این اتفاقات به هر شکل ممکن است روی انگیزه تاثیر بگذارد ولی زودگذر است و ما همچنان با قدرت تمرنیات را ادامه میدهیم تا بتوانیم آماگی خودمان را حفظ کنیم.
وی افزود: در حال حاضر هم مربی خارجی کنار تیم حضور دارد و ما تمرینات را دنبال میکنیم ولی تیم ملی نیازمند یکسری امکانات دیگر است. مثلا به تازگی فیزیوتراپ به ما اضافه شده است، اما ماساژور نداریم. امیدواریم با کمکهای فدراسیون این مسائل بهتر میشود.
ملی پوش بسکتبال کشورمان در مورد کیفیت اردوهای تیم ملی نیز اظهار داشت: سطح تمرینات خیلی خوب و بالا است واقعا آن کیفیت لازم را دارد. خوشحالم که خانم النی را به عنوان مربی در تیم میبینم؛ از آنجایی که تمرینات طولانی مدت هم بوده با هم هماهنگ خیلی خوبی داریم که این برای یک تیم نعمت بزرگی است.
عابدی در مورد کار با النی و تاثیر تمرین با او روی عملکرد خودش گفت: از لحاظ فنی هم خودم و هم بازیکنان دیگر بسیار پیشرفت کردیم. نقاط قوت بسکتبال زنان امکاناتی است که فدراسیون در اختیار ما میگذارد و می توانیم از آنها استفاده کنیم. نقطه ضعف این است که بازیهای تدارکاتی لازم داریم و از مسئولان فدراسیون میخواهیم تا در این زمینه تدبیری بیندیشند. ما به این بازیها خیلی نیاز داریم و میتوانیم در این دیدارها خود را پیدا کنیم.
این ملی پوش بسکتبال در پاسخ به این پرسش که آیا علم مربیان داخلی به خوبی مربیان خارجی نیست، گفت: نه اینگونه نیست مربیان ایرانی هم واقعا خوب هستند، اما تجربیات النی واقعا بالاست که این به تنهایی امر مهمی است.
گفتگو از : فریبا جلیل خانی
انتهای پیام/