نمایش های که برگرفته از آئین، سنت و فرهنگ گذشته هستند، نباید به فراموشی سپرده شود، بلکه با احیا و زنده نگه داشتن اینگونه نمایش ها که نمایش سیاه بازی و تخت حوضی نمونه ای از آنهاست در جهت آگاهی و آشنایی جوانان با این حوزه مورد حمایت همه جانبه قرار گیرند.
فرشاد فرهاد پور در گفت و گو با دیباچه گفت: نمایشنامه " تخت و خنجر" توسط استاد داود فتحعلی بیگی بر اساس متن نامه حضرت علی (ع) به مالکاشتر نوشته شده که این نامه بازگو کننده این مطلب است که از آدم بخیل و ترسو و چابلوس و حریص دوری کنید و با مردم دیدار داشته باشید و درد مردم رو بفهمید.
فرهاد پور پیرامون نقش سیاه در نمایش "تخت و خنجر" بیان کرد: نقش سیاه برای من خیلی ارزشمند است ، حداقل در حد اینکه یک بار در کارنامه هنریام تجربهاش کنم، اما واقعا جزئی از من شده و خیلی برایم به شدت ارزشمند شده است و اینکه مقابل استادان این حوزه اجرا رفتم فقط قبل از شروع نمایش با خودم میگفتم امشب باید بهترین اجرای من باشد، با اینکه آن شب صدایم گرفته بود، ولی واقعا برای بهتر اجرا کردن نقشم تمامم را گذاشتم.
وی پیرامون این سوال که اجرای نمایش " تخت و خنجر" با پای آسیب دیده خللی در کار ایجاد نکرد، بیان کرد: در اجرای اين نمایش با آنکه پایم آسیب دیده بود، اما این آسیب دیدگی نتوانست به نمایش خللی ایجاد کند. اتفاقا یک سطح تازه ای به بازیگریام اضافه نمود و احساس میکنم قویتر شدهام و از پس مشکلات صحنه به راحتی برمی آیم.
انتهای پیام /
گفتگو از: دینا محمدی