دیباچه- معصومه شمسینی غیاثوند: دومین دوره مسابقات ویژه روستاییان و عشایر سراسر کشور (جام پرچم۲) در سه رشته مینی فوتبال، کاراته و دو و میدانی از ۱۲ بهمن در سراسر کشور آغاز میشو؛ اولین دوره این جام با تاکید بر امیدآفرینی و نشاط اجتماعی با استقبال ویژه روستاییان برگزار شد.
شهرام عظیمی، سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با دیباچه با اشاره به برگزاری جام پرچم در سال گذشته، گفت: ۳۲۰ هزار ورزشکار در اولین دوره جام پرچم حضور پیدا کردند که در نوع خود بینظیر بود. علاوه بر افزودن رشتههای کاراته و پرتاب وزنه دو ومیدانی، بانوان نیز امکان شرکت در این جام را دارند.
عظیمی، شناسایی استعدادهای برتر ورزش روستایی و برگزاری در بخش مردان و بانوان را از اهداف مهم جام پرچم دانست و گفت: رویکرد معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی برگزاری جشنوارههای ورزشی پرشور و با نشاط است تا از جنبه تفریحی خارج شود و از پشتوانه آن برای ظرفیتسازی در مسابقات ورزش روستایی و عشایری کشور استفاده شود.
سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان عنوانکرد: تلاش شد تا منابع مالی را به سمت بهره برداری فدراسیونهای ورزشی هدایت کنیم تا به پرورش استعدادهای قهرمانی و بازیکن پروری و برگزاری اردوهای رقابتیتر تیمهای ملی منجر شود.
عظیمی با انتقاد از خانههای ورزش روستایی در برخی استانها که دچار چالش و آسیب فراوان هستند، گفت: اعتباری که برای خانههای ورزش روستایی اختصاص یافته ، به شایستگی مورد بهرهبرداری قرار نگرفته است که باید با برنامهریزی صیحیح در تداوم ورزش روستایی تلاش کرد.
سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در سند تحول مردمی دولت سیزدهم به صراحت آمده است که رویدادهای سطح ملی روستاییان و عشایر کشور ساماندهی شود، گفت: یکی از رویکردها در این سند برگزاری جام پرچم است که اولین دوره آن با موفقیت انجام شد و این دوره نیز سعی در گسترش ورزشهای روستایی و عشایری را دارد.
انتهای پیام/