شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۴۰۴
تاریخ انتشار : ۴۳ : ۱۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نهج البلاغه، نمایشگاه گروهی عکس «نوستالژی» با حضور هنرمند عکاس، فائزه هاجری در فرهنگسرای نهج البلاغه برگزار می‌شود. در این نمایشگاه ۲۱ هنرمند عکاس با ۳۰ اثر در نگارخانه آفتاب حضور پیدا کرده و جدیدترین آثار هنری خود را به نمایش می‌گذارند. از جمله هنرمندان هنرمندان شرکت‌کننده در این رویداد هنری که کیوریتوری آن را فائزه هاجری بر عهده دارد می‌توان به یوسف آب سالان، یاشار احراری، پرنیان احمدی، ابوذر انصاری، غزل بیات، زهرا برفره، الهام بصیریان، معصومه پرورده، مریم رضایی، هادی زکریا، رضا (یاسر) سمیاری، حیدر عرفانی، سمیرا علیرضایی، رعنا کیهان، شهاب قاسمی، مسعود مایانباری، زهره مختارزاده نوا، حامد نژاد صاحبی، مهگل نوراللهی، ماندانا هاشمی و فائزه هاجری اشاره کرد. در بیانیه این نمایشگاه که به قلم نادر رهسپار نوشته شده می‌خوانیم: نوستالژی حسی شیرین و دل‌چسب، از آن احوال‌های خوبی است که یادآور روز‌های شیرین گذشته هستند. روزی روزگاری در آن سال‌های نه چندان دورِ، همان موقع که درِ خانه‌ی پدربزرگ و مادربزرگ همیشه به روی ما، با رویِ خوش باز بود. آخر هفته‌ها از کوچک و بزرگ جمع می‌شدیم کنار هم، آقا بزرگ همیشه برای‌مان از خاطرات جوانی‌اش می‌گفت و مامان جان مُشت مُشت در دستان هر کدام از ما آجیل و تنقلات می‌ریخت.

نمایشگاه «نوستالژی» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه/ نمایش ۳۰ عکس از روز‌های شیرین کودکی

فرزندان هر کدام عهده‌دار کاری می‌شدند و ما نوه‌ها مشغول بازی‌های شیرین کودکانه‌ی‌مان. آن‌چه پیشِ رویِ خود می‌بینید، دریچه‌ای است به همان خاطراتی که بین همه‌ی ما مشترک است. ما را یاد کار‌هایی می‌اندازد که در آن ایام انجام داده‌ایم. این مجموعه تلاشی گروهی است تا گذشته نه چندان دور را دوباره به یادمان بیاورد. تا اندکی احساساتی ناب را دوباره تجربه کنیم. تا به دور از همه‌ی روزمرگی‌ها، لحظاتی برگردیم به آن‌جا که بخشی از امروزمان را در دل خود جای داده است. براساس این گزارش، نمایشگاه گروهی عکس «نوستالژی» روز جمعه ۸ دی ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در فرهنگسرای نهج‌البلاغه افتتاح شده و تا ۱۳ دی ماه ادامه خواهد داشت. فرهنگسرای نهج البلاغه واقع در خیابان شریعتی، روبه روی خیابان شهید کلاهدوز (دولت)، خیابان امامزاده واقع است. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۲۲۰۰۹۰۰۰ تماس بگیرند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳