سه‌شنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۲  |  Tuesday, 28 November 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۳۲۵۱
تاریخ انتشار : ۱۱ : ۱۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه،نشست نقد و بررسی بسته فیلم کوتاه ژانر وحشت با حضور عوامل این آثار و احسان طهماسبی منتقد سینما توسط گروه سینمایی «هنر و تجربه» در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

سهم اندک ژانر وحشت در سینمای ایران

 نشست نقد و بررسی بسته فیلم کوتاه ژانر وحشت با حضور عوامل این آثار و احسان طهماسبی منتقد سینما توسط گروه سینمایی «هنر و تجربه» روز چهارشنبه ۱۰ آبان در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

در ابتدای این نشست احسان طهماسبی منتقد سینما به صورت کلی نکاتی را درباره ۵ فیلم نمایش داده شده بیان کرد و در ادامه سازندگان هر اثر درباره فیلم‌ خودشان با حاضران گفتگو کردند.

احسان طهماسبی در ابتدای این نشست با اشاره به تاثیر «هنر و تجربه» در رشد استعدادهای سینمای ایران گفت: جایگاه مهم گروه‌هایی مانند «هنر و تجربه» را نباید نادیده گرفت و خوشحالم در این گروه درباره فیلم‌های کوتاه حرف می‌زنیم.

وی افزود: ژانر وحشت از باب بسیاری منتقدان خیلی ژانر محبوبی نبوده و تمایلی به تقسیم‌بندی این ژانر نداشتند اما منکر این ژانر نمی‌شدند. اولین اتفاق وحشتناک و فیلم ترسناک ورود قطار به سالن بود و شاید از همانجا سینمای وحشت شروع شد.

این منتقد سینما اظهار کرد: فیلم‌های بسیاری امروز در ژانر وحشت ساخته می‌شود اما در سینمای ایران سهم این ژانر بسیار اندک است. پنج فیلم کوتاه قرار گرفته در باکس سینمای وحشت در گروه سینمایی «هنر و تجربه» متعلق به همه ژانرها است و انتخاب‌ها هم هوشمندانه بوده است.

طهماسبی در ادامه به نقد و بررسی پنج اثر به نمایش درآمده در گروه سینمایی «هنر و تجربه» پرداخت. ضمن اینکه در ادامه این نشست که اجرای آن را علی زادمهر بر عهده داشت حاضران پرسش‌های خود را از کارگردانان حاضر در نشست پرسیدند.

در بسته فیلم کوتاه ژانر وحشت فیلم‌های «یه چوم یه لنگ» به کارگردانی یاسر برزگر، «تریپلکس» ساخته علی کیان ارثی، «سرسام» ساخته نوید و وحید نامی، «آرگون» ساخته شورش وکیلی و «حیاط» به کارگردانی مصطفی سلیمانی در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در حال نمایش است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
تیرانداز المپیکی ایران در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

خوشحالم که قرار است کنار بهترین‌های جهان تیر بزنم/ فکر نمی‌کردم روزی نفر دوم جهان شوم!

۱۱:۰۲  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
پس لرزه های یک مصاحبه تلویزیونی!

آب خوردن مثل صِغَرِسنی!

۱۸:۰۱  -  ۰۵ آذر ۱۴۰۲
آرامشی که دیگر در پرسپولیس وجود ندارد!

خانه پرسر و صدا!

۱۶:۳۹  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با تهیه کننده مجموعه پویانمایی« شکرستان »

دغدغه حفظ محیط زیست و بحران کم آبی، به شکرستان رسید!  

۱۵:۵۸  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
بهت جامعه سینمایی کشور از درگذشت بیتا فرهی

خداحافظی با بازیگر «هامون» و «بانو»

۱۵:۰۵  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره سرود فجر برگزار می‌شود/ سرود، قابلیت داشتن یک جشنواره بزرگ و مستقل را دارد!

۱۵:۴۱  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
گزارش ویدئویی دیباچه

موجوداتی عجیب در صحنه تئاتر/ از اسفرود بی دم چه می دانید؟

۱۶:۴۶  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
سرمربی تیم‌ملی تکواندو در گفت‌وگو با «دییاچه» مطرح کرد؛

سهمیه ناهید کیانی ۹۹ درصد قطعی شده است/ در ۲ تورنمنت اخیر به اهدافمان رسیدیم

۱۱:۲۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۲