چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۲۴۳
تاریخ انتشار : ۱۵ : ۱۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲
معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با دیباچه:
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از برگزاری جشنواره «همام» در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی خبر داد.

دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: جشنواره «همام» ویژه افراد معلول و توان‌یاب در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی، آثار مکتوب و موسیقی ویژه معلولان، جانبازان و توانیابان برگزار می‌شود و برگزیدگان جشنواره ۱۴ تا ۱۸ آبان ۱۴۰۲ در مراسم اختتامیه در سالن همایش‌های برج میلاد معرفی می‌شوند.

مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با  دیباچه با اشاره به حضور ۱۱ کشور در این جشواره، گفت: جشنواره همام ثابت خواهد کرد که هنرمندان مرز نمی‌شناسند و معلولان با فعالیت‌های هنری هویت خود را ثابت می‌کنند و هم معیشت خود را می‌گذرانند. رشته صنایع دستی برای اولین بار در این جشنواره برگزار می‌شود البته صنایع‌دستی با هنرهای تجسمی تفاوت‌ها و شباهت‌هایی دارد اما با افزودن بخش صنایع دستی می‌توانیم در عرصه بین‌الملل گام‌های خوبی برداریم.

جشنواره «همام» در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی برگزار می‌شود/ صنایع دستی ایران همواره برجسته بوده است

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین‌المللی همام مشارکت همه استان‌ها در جشنواره همام آن را اقدام ارزنده دانست و گفت: همه استان‌های کشور در زمینه صنایع دستی غنی هستند. با برگزاری این جشنواره می‌توانیم به کمک توان‌یابان به غنای فرهنگ و هنر صنایع دستی کمک کنیم. این جشنواره  برای معلولان برگزار می‌شود. همانگونه که در صنایع دستی ایران همواره برجسته بوده است امیدواریم در این جشنواره هم معلولان هنرمند بدرخشند.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، تصریح‌کرد:  باید به همه دنیا نشان دهیم که هنر مرزی ندارد و سلامتی یا معلولیت نمی‌شناسد. امیدوارم بتوانیم کاری کنیم که هر ایرانی که واجد یک هنر هویت است هنری را با کمک ابزار مختلفی مثل آهن، سنگ، کاغذ و هر چیز دیگر خلق کند.

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین‌المللی همام گفت: ۱۲ درصد توان یاب در جامعه ما وجود دارند که همه آنها می‌توانند تولید کننده باشند و آثار هنری خلق کنند. امیدوارم این جشنواره در دوره سوم الگوی نمونه پیشرفت برای هنرمندان باشد که به کمک عناصر هویتی این جشنواره خالق آثار هنری فوق‌العاده باشند.
 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳