دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۲۴۳
تاریخ انتشار : ۱۵ : ۱۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲
معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با دیباچه:
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از برگزاری جشنواره «همام» در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی خبر داد.

دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: جشنواره «همام» ویژه افراد معلول و توان‌یاب در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی، آثار مکتوب و موسیقی ویژه معلولان، جانبازان و توانیابان برگزار می‌شود و برگزیدگان جشنواره ۱۴ تا ۱۸ آبان ۱۴۰۲ در مراسم اختتامیه در سالن همایش‌های برج میلاد معرفی می‌شوند.

مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفتگو با  دیباچه با اشاره به حضور ۱۱ کشور در این جشواره، گفت: جشنواره همام ثابت خواهد کرد که هنرمندان مرز نمی‌شناسند و معلولان با فعالیت‌های هنری هویت خود را ثابت می‌کنند و هم معیشت خود را می‌گذرانند. رشته صنایع دستی برای اولین بار در این جشنواره برگزار می‌شود البته صنایع‌دستی با هنرهای تجسمی تفاوت‌ها و شباهت‌هایی دارد اما با افزودن بخش صنایع دستی می‌توانیم در عرصه بین‌الملل گام‌های خوبی برداریم.

جشنواره «همام» در رشته‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی برگزار می‌شود/ صنایع دستی ایران همواره برجسته بوده است

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین‌المللی همام مشارکت همه استان‌ها در جشنواره همام آن را اقدام ارزنده دانست و گفت: همه استان‌های کشور در زمینه صنایع دستی غنی هستند. با برگزاری این جشنواره می‌توانیم به کمک توان‌یابان به غنای فرهنگ و هنر صنایع دستی کمک کنیم. این جشنواره  برای معلولان برگزار می‌شود. همانگونه که در صنایع دستی ایران همواره برجسته بوده است امیدواریم در این جشنواره هم معلولان هنرمند بدرخشند.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، تصریح‌کرد:  باید به همه دنیا نشان دهیم که هنر مرزی ندارد و سلامتی یا معلولیت نمی‌شناسد. امیدوارم بتوانیم کاری کنیم که هر ایرانی که واجد یک هنر هویت است هنری را با کمک ابزار مختلفی مثل آهن، سنگ، کاغذ و هر چیز دیگر خلق کند.

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بین‌المللی همام گفت: ۱۲ درصد توان یاب در جامعه ما وجود دارند که همه آنها می‌توانند تولید کننده باشند و آثار هنری خلق کنند. امیدوارم این جشنواره در دوره سوم الگوی نمونه پیشرفت برای هنرمندان باشد که به کمک عناصر هویتی این جشنواره خالق آثار هنری فوق‌العاده باشند.
 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳