سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۵۳۰۸۷
تاریخ انتشار : ۵۳ : ۱۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲
مدیر رسانه‌ای فولاد خوزستان در واکنش به کیفیت بد تصاویر بازی با پرسپولیس به دیباچه گفت؛

کیفیت منفی و نامناسب به تأسیسات فنی و زیرساختی سازمان صدا و سیما برمی‌گردد

محمدرضایی گفت: همه شرایط را برای بالا بردن کیفیت‌ها انجام داده‌ایم منتظر عمل به قول‌هایی که داده شده هستیم.

به گزارش دیباچه، لیگ بیست و سوم به دلیل حضور قابل ملاحظه بازیکنان خارجی از جمله تعداد بالای بازیکنان عراقی در فوتبال ایران، در خارج از مرز‌ها نیز دنبال کننده‌هایی دارد.

پس‌ از پایان بازی فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در هفته چهارم بیست و سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در اهواز، موجی از انتقادات به تصاویر منتشر شده از این بازی در فضای مجازی به راه افتاد.

عکسی که توسط یک هوادار فولادی از داخل ورزشگاه فولاد آرنا با تلفن همراه ثبت‌ شده بود با تصاویر سیمای ملی مقایسه شد؛ که تمسخر کاربران زیادی به‌خصوص کاربران خارجی را در پی داشت.برخی کاربران این تصاویر را با تصاویر بازی پرسپولیس و پاس تهران سال ۱۳۵۶ مقایسه کردند و اعتقاد داشتند که تصاویر ۴۶ سال قبل از تصاویر فعلی بسیار باکیفیت‌تر و گویاتر است.همه این‌ها سیمای ملی ما را در مقام مقایسه با لیگ کشور عربستان سعودی که به تازگی و در یک شب ره صد ساله را پیموده قرار داده است.

تعداد بازدید : 0

در چنین شرایطی فوتبال دوستان خواسته‌هایی کاملا معقول و فوتبالی را از مسئولین کشور دارند. آن‌ها از نبود حداقل‌ها در ورزش کشور ناراضی هستند و خواستار بهبود تصاویر و زیرساخت‌های یک لیگ حرفه‌ای را دارند.

فوتبال ایران هرچند نام‌ حرفه‌ای را با خود یدک می‌کشد اما در اصل ماجرا، آماتور‌تَر از تمامی آماتور‌ها است.

در همین رابطه «محمد رضایی» مدیر‌رسانه‌ای باشگاه فولاد خوزستان با اشاره به آمادگی این باشگاه و ورزشگاه «فولاد آرنا» برای کمک به بهبود شرایط تصویربرداری اظهار داشت: باشگاه فولاد تمامی مواردی را که مربوط به این مجموعه می‌شود رعایت کرده و به استاندارد لازم رسانده است. باشگاه ما حتی زیرساخت فیبر نوری، جایگاه‌های دوربین فیلمبرداری در ورزشگاه و ... را به بهترین شکل و در بهترین مکان ممکن تعبیه کرده‌ است.

وی افزود: تصویربرداری بازی‌ها بر عهده صدا و سیمای مراکز استان‌ها است. اما کیفیت منفی و نامناسب به تأسیسات فنی و زیرساختی سازمان صدا و سیما برمی‌گردد و ارتباطی با باشگاه فولاد خوزستان ندارد.

کیفیت منفی و نامناسب به تأسیسات فنی و زیرساختی سازمان صدا و سیما برمی‌گردد

رضایی در ارتباط با این‌که آیا باشگاه فولاد پیگیر این موضوع بوده یا خیر؛ تصریح کرد: در بدو تشکیل ورزشگاه، اختصاصی این مسئله را پیگیری کردیم و در زمان مدیریت آقای «سعید آذری» به اوج خود رسید. جلسات مختلفی با صدا و سیما، استانداری، مخابرات و… داشته و نواقص را برطرف کردیم در آخر هم قول‌هایی داده‌ شده که ان‌شاءالله حل‌وفصل خواهد شد تا تصاویر باکیفیتی را ببینیم.

مدیر رسانه‌ای تیم فولاد در پاسخ به این که گفته می‌شود مشکل دوربین وجود دارد و به‌ خاطر تحریم‌ها نمی‌شود دوربین و قطعات لازم را وارد کرد؛تأکید کرد: از صحت این موضوع اطلاعی ندارم، اما اگر موضوع صحت داشته باشد باید از مراکز دیگر استان‌ها نیز تصاویر بی‌کیفیتی را ببینیم که این گونه نیست.

گفتگو از : مجتبی بیگلری

مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴