کد خبر: ۵۳۰۳۴
تاریخ انتشار : ۱۷ : ۱۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

طرح جمع آوری معتادین پر خطر در مولوی تهران

به گزارش دیباچه،سرهنگ امیر هوشنگ امیری سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: ۲۵ مرداد ماه در اجرای طرح جمع‌آوری معتادین متجاهر، مأموران کلانتری ۱۱۶ مولوی پس از اخذ دستور قضائی نسبت به جمع‌آوری معتادین متجاهر و پرخطر در سطح حوزه استحفاظی اقدام کردند.

طرح جمع آوری معتادین پر خطر در مولوی تهران

وی افزود: در اجرای این طرح پلیس با رعایت موازین شرعی و قانونی و رعایت حقوق شهروندی وارد عمل شده و با ورود به محل‌های پاتوق افراد معتاد متجاهر و کارتن خواب که باعث سلب آسایش عموم شهروندان شده بودند جمع‌آوری کردند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران افزود: در اجرای این طرح تعداد ۴۰ نفر از معتادین متجاهر و کارتن خواب سطح تهران جمع‌آوری و جهت بهبود وضعیت و همچنین ترک اعتیاد به مرکز ترک اعتیاد منتقل شدند.

سرهنگ امیری در پایان خاطر نشان کرد: پلیس پیشگیری پایتخت با ادامه این طرح‌ها با هدف بهبود وضعیت این افراد معتاد با تمام توان پیگیر می‌باشد.

منبع: مهر
برچسب ها: معتادین مولوی
captcha
مطالب برگزیده
راهور پایتخت: برخورد با تخلفات پرخطر موتورسیکلت‌سواران در ۴۰ نقطه شهر با جدیت ادامه دارد

جزئیات طرح جدید پلیس برای ساماندهی موتورسواران در خطوط ویژه تهران اعلام شد

۰۳:۲۰  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵
با خاموشی شیرمحمد اسپندار، موسیقی بلوچستان یکی از آخرین راویان اصیل خود را از دست داد

میراث ماندگار استاد دونَلی‌نوازی ایران

۰۹:۳۰  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵
در نشست تخصصی بررسی ابعاد حقوقی و قضایی «جنگ ۱۲ روزه و رمضان» مطرح شد

پزشکیان: پرونده حقوقی «جنگ ۱۲ روزه و رمضان» باید با پشتوانه علمی در مجامع بین‌المللی پیگیری شود

۲۰:۱۶  -  ۲۷ تير ۱۴۰۵
از «اجاره‌نشین‌ها» تا جاودانگی در حافظه مردم

سینمای ایران عزادار شد؛ اکبر عبدی از میان ما رفت

۰۲:۴۲  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵