چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 July 2025
کد خبر: ۵۳۰۲۳
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۱۱ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲
حواشی رسانه‌ ای باعث شد؛

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

به گزارش دیباچه، اخیرا بحث ورود چهره های سلبریتی در صدا و سیما در کانون توجهات قرار گرفته و همین موضوع باعث شکل گیری بعضا درگیری های لفظی در فضای مجازی و رسانه ای شده است.خبر بازگشت محمدرضا گلزار و رضا رشیدپور به عرصه اجرای تلویزیونی کافی بود تا چند روزی محافل خبری پیرامون حضور این دو چهره جنجالی در قالب یادداشت یا مصاحبه با کارشناسان و منتقدان این حوزه واکنش نشان دهند.شاید مهمترین واکنش هم از سوی مجری برنامه پاورقی بود که با ادبیاتی نه چندان مناسب به استقبال این دو هنرمند رفت و اعلام کرد که از اجرای این برنامه کناره گیری می کند.

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

از طرفی اما رسانه هایی مانند خبرگزاری فارس و مشرق هم در موضعی کاملا متفاوت از بازگشت گلزار و رشیدپور به آنتن تلویزیون حمایت کردند .

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

 

 

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

 

روزنامه کیهان اما از منظری دیگر به این موضوع پرداخت و با حمله شدید به رشیدپور نوشت که او با شبکه من و تو در ارتباط است.

این روزنامه نوشت:

" یکی از مجریان زن شبکه ضدایرانی «من و تو» فاش کرد که رضا رشیدپور در زمان مجری‌گری در صداوسیما، به‌صورت مستقیم برای او و همکارانش مطالبی را ارسال می‌کرده که خودش جرأت صحبت درباره آنها را نداشته است! ضمن این‌که هنوز هم مطالب مخدوشی که در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی برای همراهی با فتنه سال ۱۴۰۱ نوشته بود باقی است و این خود گواه گرایش اصلی اوست. با چه توجیه و توضیحی بناست اجرای برنامه‌ای در دوران تحول صداوسیما به او سپرده شود؟  " 

دیروز رئیس رسانه ملی هم در توئیتی به این ماجرا پرداخت و گفت: مدیریت باج بگیر و باج بده تمام شده است. البته او در جای دیگری اعلام کرد که شهبازی  و  برنامه پاورقی هر دو ادامه خواهد یافت.

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

با همه این تفاسیر امروز صبح رضا رشیدپور با یک متن احساسی از حضور در تلویزیون انصراف داد تا پایانی بر حواشی این روزها باشد. باید دید واکنش رسانه ها و مسئولان صدا و سیما چه خواهد بود.

آیا با انصراف رشیدپور از حضور در برنامه سیم آخر، باید شاهد اعلام انصراف محمدرضا گلزار باشیم؟

در متنی که رضا رشیدپور در صفحه اینستاگرام خود نوشته آمده است : 

سلام بر شما

تلویزیون سرمایه‌ی معنوی مردم و خانه‌ی من است. هر چه قدر چراغش روشن و مخاطبش بیشتر باشد، دل من هم گرم‌تر خواهد شد. برای اعتبار نام تلویزیون در بین مردم نام‌های بزرگ و پیشکسوتان فرهیخته‌ای مایه گذاشته‌اند که من در برابر عظمت آنها هیچ نیستم. با کمال میل دوست دارم که برنامه‌های امیدبخش و مطالبه گر برای مردم نازنینم بسازم و اجرا کنم که وظیفه‌ی من است و هیچ منتی بر گردن مخاطبان گرانمایه و ارجمند نیست.

می‌دانم تعدادی از مدیران روشن‌بین تمام تلاششان را کرده‌اند تا من یک بار دیگر بتوانم خدمتگزار وطنم و مردم باشم و می‌فهمم که تاچه اندازه تزریق امید و نشاط در جامعه‌ی امروز را ضروری می‌دانند. برای بالندگی و سربلندی این ملت باکری‌ها، همت‌ها و هزاران هزار شهید دیگر جانشان را کف دست گذاشتند آبروی اندک من که قابل این حرف‌ها نیست.

باعث افتخار من است که صدای بخشی از جامعه‌ی رسانه ملی باشم و اصولا هویت رسانه ملی را در همین تکثر مردم‌محور می‌دانم. همه سلیقه‌ها و باورها در چارچوب امنیت و منافع ملی برنامه بسازند و مخاطب خودشان را داشته باشند.

اما واقعیت آن است که در موقعیت حاضر احساس می‌کنم حضور من به جای آنکه سبب‌ساز نشاط یا امید باشد، دستمایه تشویش ذهن مخاطب و تشدید دوقطبی‌های غم‌انگیز خواهد شد. آفت بزرگ برای کشور عزیزمان همین حاشیه‌ها و دوقطبی‌سازی‌ها و  ... است. بنابراین ضمن تقدیر مجدد از مدیران گرامی به ویژه مدیران ارجمند شبکه سه سیما که صادقانه برای این رخداد تلاش کردند، همچنین قدردانی فراوان از همکاران بی‌نظیرم در شبکه سه و به‌ویژه مسابقه «سیم آخر»، توفیق این خدمتگزاری را به زمانی مناسب‌تر موکول می‌کنم.

از تمام مخاطبان ارزشمند که برایم پیام مهربانی و همراهی گذاشتند بی اندازه سپاسگزارم و آن عده‌ای هم که به هر دلیلی با عصبانیت زبان به دشنام گشودند را به حکم هموطن بودن دوست دارم و عزیز من هستند. ما باید به زندگی در کنار هم عادت کنیم. به تنوع سلیقه‌ها عادت کنیم. به تنوع خواسته‌ها و سبک های زندگی عادت کنیم که این، به گمان من تنها راه بازگرداندن امید و نشاط واقعی به جامعه پر افتخار ایران است.

تصدق هشتاد و خورده‌ای میلیون هموطن.

فرزند کوچک شما رضا رشیدپور

صبح روز بیست و پنجم مرداد هزارو چهارصد و دو.»

 

« رضا رشیدپور » با متنی احساسی، قید حضور در تلویزیون را بزند! | آیا محمدرضا گلزار هم انصراف می دهد؟

مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳