سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۵۲۹۹۵
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
سرمربی تیم ملی « آب‌های آرام » در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ملی‌پوشان قایقرانی مظلوم هستند/ سخت تلاش می‌کنیم ولی قول مدال نمی‌دهم / سطح دریاچه آزادی بسیار پایین آمده است!

« مهسا مجللی » در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص روند آماده سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: از نظر امکانات که شرایط مناسبی نداریم. حتما در جریان کم آب شدن دریاچه آزادی هستید، ولی با این حال ما از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم. امیدوارم اتفاقات خوبی برای ما در هانگژو، رخ بدهد و بهترین نتایج را بگیریم.
وی افزود: عوامل متعددی برای کسب مدال در رشته قایقرانی دخیل هستند، بنابراین نمی توان از حالا چیزی را پیش بینی کرد و حدس زد. در چند وقت اخیر نتایج خوبی که در مسابقات متعدد کسب کردیم نشان داده است که آمادگی مطلوبی برای مسابقات داریم و قطعا تمام سعی مان را خواهیم کرد تا نتیجه مطلوبی را کسب کنیم. مطمئن باشید از بازیهای آسیایی هانگژو، صدای موفقیت ما همه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ملی‌پوشان قایقرانی مظلوم هستند/ سخت تلاش می‌کنیم ولی قول مدال نمی‌دهم / سطح دریاچه آزادی بسیار پایین آمده است!

سرمربی تیم ملی « آب‌های آرام » با اشاره به وضعیت کم آبی دریاچه آزادی گفت: سطح دریاچه بسیار پایین آمده که اتفاق خوبی نیست، چون اگر همین روند تداوم پیدا کند ما شرایط تمرین که پیش نیاز اصلی موفقیت در هر مسابقه ای است را نخواهیم داشت. از مسئولین انتظار حمایت داریم؛ بچه های ما در این شرایطِ نابرابر با رقبا به سختی تمرین می کنند، نباید اجازه بدهیم کمبود امکانات زحمات این دوستان را به هدر بدهد.
مجللی خاطر نشان کرد: دو رویداد حساس و مهم را پیش رو داریم که ابتدا باید در بازی‌های آسیایی هانگژو حاضر شویم و سپس در مسابقات جهانی به رقابت با رقبا بپردازیم. وضعیت خوبی داریم و آماده نتیجه گیری در هانگژو هستیم. آمادگی خوبی داریم ولی هنوز دو ماه هم فرصت است که بتوانیم به آن میزان از آمادگی که ضروری است دست پیدا کنیم.
سرمربی تیم ملی « آب‌های آرام » در واکنش به اینکه چرا هنوز هم پس از کسب مدال خیرآبادی هنوز به شکل خوبی به این رشته توجه نمی شود، گفت: « خیرآبادی»،  اولین بانوی مدال‌آور ایران در میادین مهم جهانی است که اتفاقا از سوی فدراسیون هم حمایت خوبی از این ورزشکار صورت گرفت. ولی معتقدم این حمایت‌ها کافی نیست، زیرا در این شرایط سخت، تمام بچه‌ها با عشق و علاقه تمرین می‌کنند و از زندگی شخصی خودشان عبور می‌کنند تا بتوانند یک اتفاق خوبی به وجود بیاورند. فکر می‌کنم بچه‌های قایقرانی مظلوم هستند و نیاز داریم تا دیده شویم.

گفت و گو از : فریبا جلیل خانی

برچسب ها: قایقرانی
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴