چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۸۹۰
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۱۸ - ۱۸ تير ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه، در شرایطی که باید مخاطبان تلویزیون در این روزهای گرم تابستان، شاهد سریال های جذاب و متنوع باشند،در کمال تعجب خبری از سریال های با کیفیت و خیابان خلوت کن نیست و مدت هاست این موضوع تبدیل به آرزو برای ما شده است . 

بازار داغ شبکه نمایش خانگی با از راه رسیدن ۳ سریال جدید و پایان یافتن سریال «منوچهر هادی»

روزگاری که با شروع فصل تابستان، بازار سریال های کمدی در شبکه های سیما گرم تر از هوای بیرون بود،اما این روزها سردی عجیبی در تلویزیون ملی کشورمان دیده میشود؛ همه نگاه ها اکنون به سمت سریال سازی در نمایش خانگی است. 

افرادی مانند رضا عطاران هم که از نبوغ بالایی در عرصه کمدی برخوردار هستند، مدتهاست که تصمیم گرفته اند تا از سریال سازی در تلویزیون فاصله بگیرند؛ هرچند نمی توان باور کرد که فردی مانند عطاران با وجود فراگیری مخاطب در تلویزیون، ساخت سریال در رسانه ملی را به یک پلفترم ترجیح ندهد. 

« دفتر یادداشت » عنوان سریال جدیدی است که با بازی رضا عطاران به زودی از پلتفرم « فیلم نت » پخش خواهد شد. تیزرها و عکسهایی که از این سریال در روزهای اخیر منتشر شد،حسابی در فضای مجازی مورد بحث قرار گفت. 

برخی از منتقدان هنوز سریال را ندیده اند، مثلا در همین رسانه ملی به انتقاد از نحوه انتشار تیزرهای تبلیغاتی « دفتر یادداشت » پرداخته اند؛ بهتر نیست رسانه ملی به جای پَنبه زدن چنین سریال هایی و تریبون دادن به منتقدانی که فقط به دنبال جنبه منفی اینگونه سریال ها هستند،خودش به فکر این باشد که شرایط را برای ساخت چنین سریال هایی در تلویزیون فراهم کند؟و با دعوت از فیلمسازانی مانند عطاران،مرضیه برومند،مهران غفوریان،ایرج طهماسب،حمید جبلی،بیژن بیرنگ،مهران مدیری و... مخاطبان تلویزیون را از تماشای آثار آنان بهره مند سازد؟

تعداد بازدید : 0

 

به راستی چرا دیگر اثری مانند شب های برره،ترش و شیرین،بزنگاه،قطار ابدی،زیر آسمان شهر،پاورچین،هتل،تهران 11 و بسیاری دیگر از آثاری که روزگاری در همین رسانه ملی ساخته  و پخش شد را نمی بینیم؟و چرا دیگر نباید ببینیم؟

همچنان که از نمایش خانگی خبر می رسد که مخاطبان این رسانه، به زودی شاهد آثار جذابی خواهند بود.

آنطور که خبرگزاری ایسنا خبرداده،با پایان سریال «نیوکمپ» منوچهر هادی، سه سریال جدید برای پخش از یکی از پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی آماده نمایش شدند.

«نیوکمپ» با حضور بازیگرانی چون حسن معجونی، اکبر عبدی، گیتی قاسمی، بهاره افشاری، ایمان صفا، حمید گودرزی، حامد آهنگی و ... در ۱۵ قسمت منتشر شد.

با پایان این مجموعه، سریال‌های جدید پلتفرم فیلیمو که به‌زودی منتشر خواهند شد به شرح زیر هستند:

سریال «بازنده» به کارگردانی و نویسندگی امین حسین‌پور و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور با بازی صابر ابر، سارا بهرامی، صدف اسپهبدی، رویا جاوید نیا، محمدعلی محمدی، پیمان قاسم خانی و علیرضا کمالی منتشر می‌شود.

بازار داغ شبکه نمایش خانگی با از راه رسیدن ۳ سریال جدید و پایان یافتن سریال «منوچهر هادی»

همچنین سریالی دیگر با عنوان «حیثیت گمشده» به کارگردانی سجاد پهلوان‌زاده و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری برای پخش از شبکه نمایش خانگی در حال آماده‌سازی است.

سجاد پهلوان‌زاده پیش از این، کارگردانی سریال «سقوط» را داشت که پخش این سریال نیز با مناقشه‌هایی با ساترا همراه بود و در نهایت تا قسمت پایانی منتشر شد.

بازار داغ شبکه نمایش خانگی با از راه رسیدن ۳ سریال جدید و پایان یافتن سریال «منوچهر هادی»

نادر فلاح، آرش فلاحت پیشه، ستاره پسیانی، رحمان باقریان، مهدی حسینی‌نیا، بهاره افشاری، الناز حبیبی، امیر نوروزی، بهزاد خلج و مهدی زمین پرداز از بازیگرانی هستند که در «حیثیت گمشده» ایفای نقش کرده اند.

سریال «زخم کاری ۲» هم به کارگردانی محمد حسین مهدویان و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت کشیان به زودی منتشر می شود.

بازار داغ شبکه نمایش خانگی با از راه رسیدن ۳ سریال جدید و پایان یافتن سریال «منوچهر هادی»

فصل اول این سریال در ژانر درام جنایی بر اساس رمان بیست «زخم کاری» نوشته محمود حسینی‌زاده ساخته شد و جواد عزتی، رعنا آزادی ور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدی‌فر و مهدی زمین پرداز از بازیگران فصل اول «زخم کاری» بودند.

تاکنون حضور بازیگرانی چون کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک در گروه بازیگران فصل دوم این سریال قطعی شده و عکس گریم این بازیگران منتشر شده است.

بازار داغ شبکه نمایش خانگی با از راه رسیدن ۳ سریال جدید و پایان یافتن سریال «منوچهر هادی»

فصل اول «زخم کاری» در ۱۵ قسمت خرداد ۱۴۰۰ شروع شد و تا پایان شهریور ۱۴۰۰ به پایان رسید. قسمت‌هایی از این سریال در زمان انتشار با حذفیاتی همراه بود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳