به گزارش دیباچه، « رامین کاکاوند » می گوید موسیقی جدی فراموش شده است و این موضوع سبب شده هنرمندان این حوزه بیکار شوند، چون فرهنگ سازی درستی صورت نمی گیرد.
رامینِ کاکاوند، نوازنده تنبور و آهنگساز در گفت و گو با خبرنگار موسیقی دیباچه گفت: هم اکنون در تدارک و برنامه ریزی برای انتشار چند اثر موسیقایی هستم که این آثار در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی منتشر می شود.
این نوازنده تنبور در ادامه بیان کرد: متاسفانه موسیقی جدی فراموش شده است و این موضوع سبب شده هنرمندان این حوزه بیکار شوند، چون فرهنگ سازی درستی صورت نمی گیرد. مردم اصلا نمی دانند موسیقی جدی چیست و فکر می کنند فقط موسیقی پاپ باید باشد.
این آهنگساز افزود : بعضی از موسیقی های پاپ به شعور مخاطب توهین می کنند و دلیل استقبال مردم را نمی دانم. متاسفانه هیچ نظارتی بر محتوای این آثار وجود ندارد و من نمی دانم مردم چرا از این موسیقی ها حمایت می کنند.
وی افزود: خیلی ها می گویند جوانان این موسیقی را دوست دارند اشکالی ندارد، ولی حداقل باید این موسیقی ها با محتوای درست ارائه شود. بسیاری از موسیقی های پاپ اصلا ترانه درستی ندارد و جوانان باید با موسیقی درست آشنا شوند.
این هنرمند در ادامه عنوان کرد: نکته جالبی که وجود دارد این است که مسئولین اصلا مخالف این نوع موسیقی ها نیستند و فقط جلوی موسیقی های جدی با محتوای مناسب گرفته می شود. جای همه چیز عوض شده است و به جای اینکه از موسیقی های اصیل حمایت کنند بیشتر از موسیقی های کپی شده عربی و ترکی استقبال می کنند.
این نوازنده تنبور بیان کرد: خیلی ها می گویند هنرمندان موسیقی جدی نباید دلزده و ناامید شوند، وقتی این هنرمندان نمی توانند فعالیت جدی داشته باشند، ناخودآگاه افسرده می شوند و دیگر نمی توانند فعالیت کنند البته اگر هم بخواهند فعالیت کنند شرایط برای آنها فراهم نمی شود.
وی در پایان گفت: بیشتر هنرمندان موسیقی جدی فقط تدریس می کنند و به امید این هستند که آیندگان بتوانند موسیقی را از این وضعیت نجات دهند. متاسفانه با شرایط امروز نمی توانیم توقع داشته باشیم که موسیقی بتواند رشد کند.
گفت و گو از : غزاله سعادتی