چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۸۳۰
تاریخ انتشار : ۳۲ : ۱۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه، شاید بعد از رقابت‌های قهرمانی مکزیک ۲۰۲۲ و باختِ زودهنگام ناهیدکیانی و البته نتایج دور از انتظار تکواندوکاران به خصوص در بخشِ آقایان در جمهوری آذربایجان و تنها کسب ۲ مدال برنز، روز پایانی رقابت‌های قهرمانی جهان باکو را کم فروغ‌تر جلوه داد. اما تکواندو به روز‌های آخر و تاریخ سازی عادت دارد. به یاد داریم در المپیک پکن، هادی ساعی در روز آخر مسابقات و در جاییکه کاروان ایران در برزخ طلا بود، با هوشیاری و مبارزاتی دیدنی تک نشان طلای ایران را در سال ۲۰۰۸ به ارمغان آورد و حالا بعد از رئیس فعلی فدراسیون تکواندو و قهرمان اسبق این رشته ورزشی، یک تکواندو کار دیگر راه رئیس را به خوبی فراگرفته است.

خوشحالم که در مسابقات جهانی تاریخ سازی کردم/ وقتی هدفت مشخص باشد تمام توانت را برای موفقیت می‌گذاری

« ناهید کیانی » در روز پایانی رقابت‌های قهرمانی جهان هرچه در توان داشت گذاشت و در مبارزه‌های قبلی تنوع تکنیک در ساق پای ملی پوش خوش تکنیک ایران دیده شد. او ابتدا حریفی از کره جنوبی را شکست داد و سپس به مصاف مجارستان رفت و کار سختی برابر این رقیب هم نداشت. در دیدار با « نیکا کاراباتیچ » توانایی اش را به رخ کشید و مقابل نایب قهرمان المپیک یعنی تاتیانا مینینا، تکواندوکار اهل روسیه  که با پرچم فدراسیون جهانی شرکت کرده بود حجت را تمام کرد و راهی فینال شد. فینالی که می‌توانیم بگوییم عملا « جو زو » از چین حرفی در مقابل ملی پوش ایران نداشت و در ۲ راند تسلیم نماینده شایسته کشورمان شد. این پایان راه نیست، هدف ناهید فتح المپیک است. رویایی که شاید در توکیو محقق نشد، اما مسیر شکوفایی اش تا پاریس ادامه دارد.

ناهید کیانی که حالا به عنوان زن تاریخ‌ساز تکواندو ایران در مسابقات جهانی شناخته می‌شود در واکنش به کسب این مدال در گفتگو با خبرنگار ورزشی "دیباچه" اظهار داشت: سطح کیفی مسابقات قهرمانی جهان بر کسی پوشیده نیست، امسال هم که این رقابت‌ها حساسیت بالایی داشت، چون آخرین رویداد جهانی قبل از المپیک پاریس بود. همه آمده بودند که با کسب مدال، امتیاز لازم برای کسب سهمیه المپیک را به دست بیاورند. خود من هم قرعه سختی داشتم،تقریبا سه بازی آخر من هر کدام حکم یک فینال را داشت.

وی افزود:، اما فرقی ندارد وقتی هدفت مشخص باشد تمام توانت را می‌گذاری تا آن هدف را تحقق ببخشی، خوشحالم که این مدال را به دست آوردم و تکواندو زنان ایران را برای نخستین‌بار صاحب مدال طلای جهان کردم.

دارنده مدال نقره گرندپری تاکید کرد: فشار مسابقات جهانی همیشه بالاست و باید با تمرکز کار کنی؛ من جزو نفراتی بودم که روز پایانی این مسابقات بازی داشتم و در « گرندپری » در روز ابتدای بازی‌ها باید مبارزه می‌کردم؛ روند ریکاوری برای من سخت گذشت، چون فرصت خیلی محدودی داشتم، اما خوشحالم که تمام تلاش‌هایم نتیجه داد و موفق شدم در یک تایم یک هفته‌ای دو مدال خوش‌رنگ را به دست بیاورم.

ورزشکار المپیکی ایران در رابطه با برنامه‌های پیش‌رو گفت: ما تا المپیک فکر می‌کنم سه مرحله گرندپری هم داریم،علاوه بر آن بازی‌های آسیایی « هانگژو» هم است؛ بنابراین سعی خواهم کرد بر اساس نظر کادر فنی البته از تمام این فرصت‌ها برای حضور پر قدرت در المپیک استفاده کنم. ابتدا بازی‌های آسیایی را داریم که مدال ارزشمندی دارد و بعد هم سایر مسابقات که امیدوارم شرکت کنیم و این روند خوب را آنجا هم ادامه دهیم.  

گفت و گو از : فریبا جلیل خانی

برچسب ها: ناهید کیانی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳