شنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۲  |  Saturday, 30 September 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۸۰۹
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۱۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه،ویدئویی عجیب از کنسرت محسن ابراهیم زاده خواننده مطرح پاپ کشورمان در ارومیه منتشر شده که او را در وضعیتی نامتعادل نشان می دهد. 

تعداد بازدید : 0

طبق صحبت های مردم حاضر در سالن، این خواننده شرایط مساعدی روی استیج نداشته و مخاطبین معترض بوده و خواستار بازپس‌گیری پول بلیت‌های خود بودند

در همین رابطه دقایقی قبل عکس و ویدئوهایی از بستری شدن این خواننده منتشر شده که گفته شده به دلیل مسمومیت شدید تحت درمان قرار گرفته است.

رفتار‌های عجیب محسن ابراهیم زاده در کنسرت ارومیه و خشم طرفداران او! + ویدئو

در خبری که در صفحه تلگرام یکی از خبرنگاران حوزه موسیقی منتشر شده آمده است :

کنسرتی که در سانس نخست علی رغم مسمومیت شدید این خواننده برگزار شده و از اوایل سانس دوم، به دلیل تهوع و اوضاع جسمی وخیم این خواننده، بارها متوقف و از سر گرفته شد.

تعداد بازدید : 0

از توضیحات کوتاه «مهدی کُرد» تهیه کننده و مدیربرنامه های ابراهیم زاده «مسمومیت شدید» ابراهیم زاده، دلیل اصلی این اتفاقات در کنسرت ارومیه بوده است. این مسمومیت از سوی پزشک معالج، مسمومیت ویروسی تشخیص داده شده است.

رفتار‌های عجیب محسن ابراهیم زاده در کنسرت ارومیه و خشم طرفداران او! + ویدئو

ابراهیم زاده از ساعاتی پس از کنسرت در بیمارستان بستری است و اطرافیان این خواننده در تدارک انتقال او به تهران هستند.

سوال مهم: اینکه به چه دلیل ( عامل ویروسی یا هر عامل دیگری ! ) این خواننده شرایط نامناسبی در سالن پیدا کرده مورد سوال نیست، سوال اصلی این است که اساسا چرا وقتی او شرایط جسمانی نامساعدی پیدا کرد خود این خواننده از حضار در سالن عذرخواهی نکرد که توانایی اجرا ندارد و یا تهیه کننده آن اجرا را کنسل کند تا تماشاگرانی که بابت این اجرا پول پرداخت کرده اند دچار سوءتفاهم نشوند و برچسب های دیگری به این خواننده جوان کشورمان نبندند. بعنوان مثال چندی پیش محسن یگانه در اجرای یکی از کنسرت های خود وقتی دید توانایی اجرای روی صحنه را به دلیل کسالت ندارد ، اجرای خود را با عذرخواهی از طرفدرانش لغو کرد و ویدئو آن هم بسیار در فضای مجازی وایرال شد. 

تعداد بازدید : 0

باید منتظر ماند و دید خود محسن ابراهیم زاده چه توضیحی برای این نوع اجرایش دارد. 

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفتگو با دیباچه:

جشنواره بازی‌های رایانه‌ای پس از وقفه چهارساله در دهه فجر برگزار می‌شود

۰۹:۰۶  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با یک نویسنده و مربی مشاعره‌ی کودکان

مشاعره؛ جایگزین مناسب برای بازی‌های رایانه ای!

۱۶:۴۸  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
مظفر شفیعی، خواننده و مدرس آواز در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

فعالیت هنرمندان موسیقی سنتی و کلاسیک محدود شده است | وظیفه هنرمند این نیست که برای برگزاری کنسرت به دنبال تهیه کننده باشد!

۱۶:۳۶  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با ناصر عطاپور، خواننده و سرپرست گروه موغام

«هفت شهر عشق» در تبریز به صحنه می‌رود

۱۴:۱۲  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان جوانِ فیلم کوتاه «ژیان»

مسئولان سینمایی، موانع را از سر راه فیلمسازان جوان بردارند

۱۳:۴۹  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
آخرین اخبار