چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۵۲۷۲۰
تاریخ انتشار : ۲۷ : ۱۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

خواننده قطعه ماندگار «روشن‌تر از ستاره» دار فانی را وداع گفت+بازنشر گفتگو کمتر دیده شده دیباچه با «حسین زمان»

به گزارش دیباچه، حسین زمان،خواننده قطعه ماندگار « روشن تر از ستاره » دار فانی را وداع گفت؛صدای این خواننده پاپ کشورمان،که طی روزهای گذشته درگیر مراحل شیمی درمانی ناشی از  ابتلاء به بیماری سرطان پیشرفته کبد بود،امروز پنجشنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه در سن 64 سالگی  برای همیشه خاموش شد.

ابوذر زمان، فرزند حسین زمان در فضای مجازی خبر درگذشت پدر خود را اعلام کرده است. 

خواننده قطعه ماندگار «روشن‌تر از ستاره» دار فانی را وداع گفت+بازنشر گفتگو کمتر دیده شده دیباچه با «حسین زمان»

مرحوم حسین زمان،پیشتر در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرده بود که بنا به دلایلی، برای  مدتی در فضای مجازی نخواهد بود و نمی تواند پاسخگوی تماس ها و پیام های خود باشد و اعلام امیدواری کرده بود که بتواند به زودی با مخاطبانش دیدار داشته باشد. 

دهه هفتاد برای حسین زمان روزهای طلایی ای از منظر هنر موسیقی بود؛ صدای رسا و زیبای او با نخستین آلبوم اش با عنوان « شب دلتنگی » در بازار موسیقی پاپ ایران بدون شک تحولی ایجاد کرد؛ قطعات محبوبی چون « روشن تر از ستاره،بوی تنهایی،پرنده و بغض گل » از جمه این آثار هستند. 

بعد از موفقیت چشمگیر او با اولین آلبوم اش ،یکسال بعد « فصل آشنایی » را که کاری مشترک با علیرضا عصار،خشایار اعتمادی و قاسم افشار بود روانه بازار موسیقی کرد .

 

آلبوم گلایه که بازهم حاصل کاری مشترک با صدای او بود در همان سال منتشر شد و بعدها آلبوم های قصهٔ شب (۱۳۷۸)، شاپرک (۱۳۷۹) و مشق عشق (۱۳۸۰) توسط این خواننده پاپ کشورمان در بازار موسیقی عرضه شد.

بسیاری حسین زمان را به واسطه صدای زیبا و هنر موسیقایی اش از خوانندگان پیشگام موسیقی پاپ کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی می دانند که تلاش های او و دیگر خوانندگان هم نسل اش توانست موسیقی پاپ را در ایران متحول کند.   

طبق اطلاعاتی که از بیوگرافی او در فضای رسانه ای منتشر شده،او پس از پایان تحصیلات متوسطه در تهران و اخذ دیپلم ریاضی از دبیرستان خوارزمی در سال ۱۳۵۶ به دانشکاه راه یافت و در رشته مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل پرداخت.

او پس از سال‌ها دوری از صحنه موسیقی، در سال ۱۳۹۸ کنسرتی را برگزار کرد که ترکیبی از کار‌های جدید و قدیمی‌اش بود؛ با این حال پس از این کنسرت، بار دیگر خبری از او روی صحنه نشد.  

حسین زمان در همان سال و پیش از برگزاری آخرین کنسرت اش،  پاسخگوی سوال خبرنگار دیباچه شد که در ادامه می بینید : 

تعداد بازدید : 0
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴