دوشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۲  |  Monday, 25 September 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۷۰۵
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
بیژن بیژنی خواننده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد
بیژن بیژنی از برگزاری نمایشگاه خوشنویسی خود در اوایل تابستان خبر داد.

« بیژن بیژنی » خواننده در گفت و گو با خبرنگار موسیقی دیباچه درباره فعالیت جدید خود گفت: هم اکنون در تدارک و برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه خوشنویسی هستم که این نمایشگاه اوایل تابستان سال جاری برگزار می شود. این آثار خوشنویسی حاصل چندین سال فعالیت من است که برای هر کدام زمان زیادی وقت گذاشتم.
این خواننده در ادامه درباره وضعیت موسیقی بیان کرد: به طورکلی وضعیت موسیقی و هنرمندانِ حوزه پاپ خیلی بهتر از حوزه های دیگر است زیرا برگزاری کنسرت های این حوزه به راه است و هنرمندان این حوزه به راحتی آثار خود را منتشر می کنند.

برگزاری نمایشگاه خوشنویسی در اوایل تابستان/ گروههای موسیقی،هیچ حمایت گری ندارند

او افزود: متاسفانه تهیه کننده و اسپانسرهای موسیقی بیشتر به سمت موسیقی پاپ می روند زیرا معتقد هستند که این حوزه بازدهی مالی دارد ولی اگر در حوزه های دیگر هم سرمایه گذاری شود مردم با موسیقی های دیگر ارتباط برقرار می کنند و انتشار آلبوم و یا برگزاری کنسرت در حوزه موسیقی سنتی و کلاسیک هم همراه با بازدهی مالی می شود.
بیژنی تصریح کرد: البته در همه جای دنیا موسیقی جدی بیشتر از سمت دولت ها حمایت و پشتیبانی می شود. به عنوان مثال باید برای برگزاری کنسرت هزینه سالن کمتر باشد تا هنرمندان موسیقی جدی بتوانند کنسرت برگزار کنند. الان حدود چند سالی است که گروههای موسیقی جدی خیلی سخت فعالیت می کنند زیرا هیچ حمایت گری ندارند.
این خواننده در ادامه عنوان کرد: به نظر من شرایط برای هنرمندان حوزه های سینما و تجسمی بهتر است ولی هنرمندان موسیقی و تئاتر در شرایط سختی قرار دارند که یک به یک از هنر فاصله می گیرند و این واقعا به ضرر هنر است.
او در پایان گفت: مسئولین هیچ گوش شنوایی ندارند در حالیکه می توانند به رونق هنر کمک کنند ولی حتی به پیشنهادهای هنرمندان گوش نمی کنند و هر کس براساس سلیقه شخصی پیش می رود در صورتیکه باید نفع عمومی در این حوزه مد نظر باشد.

گفتگو از : غزاله سعادتی

برچسب ها: بیژن بیژنی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با ناصر عطاپور، خواننده و سرپرست گروه موغام

«هفت شهر عشق» در تبریز به صحنه می‌رود

۱۴:۱۲  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان جوانِ فیلم کوتاه «ژیان»

مسئولان سینمایی، موانع را از سر راه فیلمسازان جوان بردارند

۱۳:۴۹  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
در گفت و گو دیباچه با کارگردان مجموعه انیمیشن "دشت پرماجرا" مطرح شد

مخاطبان، تفاوت‌های قابل توجهی را در انیمیشن « دشت پرماجرا » مشاهده می کنند!

۱۷:۰۱  -  ۱۹ شهريور ۱۴۰۲
پژوهشگر فرهنگ عامه و موسیقی نواحی و آیینی در گفتگو با دیباچه:

ایرانیان در طول قرن‌ها یادگرفتند در سوگ یا سور به یاد خدا باشند/ پیشنهاد ثبت ملی مناقب خوانی به عنوان میراث موسیقی ایران

۱۵:۴۸  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با دبیر علمی مرحله استانی جشنواره شعردفاع مقدس و مقاومت ویژه تهران

جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت بستر مناسبی برای شاعران حوزه ادبیات پایداری است

۱۵:۱۸  -  ۱۹ شهريور ۱۴۰۲
سرمربی سابق تیم ملی والیبال بانوان در گفتگو با دیباچه؛

دهمی آسیا نتیجه جوان گرایی است/ حضور ۷ تیم در لیگ امسال تاثیر منفی دارد

۱۵:۴۱  -  ۱۸ شهريور ۱۴۰۲