دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲  |  Monday, 05 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۶۵۴
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه،کمپانی سونی در رویداد سالانه کامیک‌کان در لاس وگاس، نخستین تصاویر از فیلم «ناپلئون» ساخته «ریدلی اسکات» با بازی «واکین فینیکس» را رونمایی کرد.

«ناپلئون» به کارگردانی «ریدلی اسکات» بر اساس فیلمنامه‌ای از «دیوید اسکارپا» با بازی «واکین فینیکس» بازیگر برنده اسکار در نقش امپراتور و رهبر نظامی فرانسه ناپلئون بناپارت همراه است.

ویژگی قابل توجه این فیلم، این است که کمپانی اپل که سازنده این فیلم است قصد دارد با «ناپلئون» وارد اکران سینمایی شود که برای صاحبان سینما خبر خوشایندی است.

«تام راتمن» رئیس بخش فیلم کمپانی سونی، این فیلم را معرفی کرد و خاطرنشان کرد که این فیلم پنجره اکران قوی و یک کمپین بازاریابی تمام عیار قبل از عرضه در سامانه نمایش آنلاین «Apple TV+» خواهد داشت. او خطاب به صاحبان سینماها نیز گفت: «ما اطمینان داریم که همه شما حداکثر حمایت را از این فیلم خواهید کرد، زیرا این می‌تواند نشان‌دهنده همکاری بیشتر بین سالن‌ها و پخش‌کنندگان در آینده باشد».

گرد و خاک «ناپلئون» در آمریکا

«راتمن» خاطرنشان کرد که در این سال ها داستان حماسی در این مقیاس دیده نشده است و بخشی از فیلم نمایش داده شده در کنفرانس سالانه کامیک کان نیز شامل تصاویری چشمگیر از صحنه‌های نبرد و درگیری بوده است.

گفته می‌شود که این فیلم نگاهی اصیل و شخصی به ریشه‌های ناپلئون و صعود سریع و بی‌رحمانه‌اش به امپراتوری دارد که از منظر رابطه اعتیادآور و اغلب ناپایدار او با همسرش و یک عشق واقعی ژوزفین، با بازی «ونسا کربی»، نگریسته می‌شود. «طاهر رحیم»، «بن مایلز»، «متیو نیدهام» و «لودین سانیه» دیگر بازیگران این فیلم هستند.

«واکین فینیکس» پس از بازی درخشان در فیلم «جوکر» و کسب جایزه‌های متعدد از جمله جایزه اسکار، گلدن گلوب، بفتا و انجمن بازیگران آمریکا برای بهترین بازیگر نقش اصلی مرد و همچنین کسب جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره کن، در نقش «ناپلئون بناپارت» فرمانده انقلابی و امپراتور فرانسه مقابل دوربین «ریدلی اسکات» رفته است.

«فینیکس» پیش‌تر در فیلم «گلادیاتور» با «ریدلی اسکات» همکاری کرده بود و این دومین تجربه همکاری این دو چهره سینمایی است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «نقطه ویرگول»

ارتباط بسیار نزدیکی بین ما و تماشاچیان برقرار شده است/ نمایشِ تک پرسوناژ را یک چالش می‌دانم!

۱۰:۱۹  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با اسدالله شکرانه، نویسنده

ادبیات با بن بست مواجه شده است | فرهنگ سازی در زمینه خواندن کتاب به عهده نویسنده نیست

۱۷:۲۱  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با بازیگر نقش "اسماعیل میرشکار"

روایت رضا اکبرپور از حادثه ناگواری که سر صحنه سریال « گیل دخت » برایش رخ داد!

۱۹:۴۵  -  ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
«مانی جعفرزاده» آهنگساز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

همکاری آهنگسازان ایرانی و کانادایی در یک اثر/هنر می‌تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند

۱۶:۵۴  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «زوج ناجور»

کمدی را برای حال بهتر مردم انتخاب کردم/ کسی به آسیب‌های تئاترِ ایران اهمیت نمی‌دهد

۱۶:۴۸  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
پربازدیدها