سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲  |  Tuesday, 06 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۵۶۴
تاریخ انتشار : ۵۳ : ۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲

 کمپانی پارامونت قصد دارد نسخه جدیدی از فیلم معروف «سرگیجه» ساخته آلفرد هیچکاک را به سینما بیاورد و یک بازیگر هالیوودی برای نقش اصلی آن در نظر گرفته شده است.

به گزارش دیباچه،پارامونت پیکچرز حق ساخت نسخه بازسازی فیلم هیجان‌انگیز و روان‌شناختی کلاسیک آلفرد هیچکاک در سال ۱۹۵۸ به نام «سرگیجه» را در حالی به دست آورده که احتمالا رابرت داونی جونیور در نقش اصلی آن ظاهر خواهد شد و به همراه همسرش سوزان داونی تهیه‌کنندگی این فیلم را بر عهده خواهند داشت.

استیون نایت خالق سریال معروف «پیکی بلایندرز» فیلمنامه پروژه نسخه جدید فیلم «سرگیجه» را بر عهده دارد و البته او پیش از این متعهد به نوشتن فیلمنامه برای فیلم جدید «جنگ ستارگان» است.

پارامونت پیکچرز به دنبال ساخت نسخه جدیدی از فیلم معروف « سرگیجه » / احتمال حضور رابرت داونی جونیور در نقش اصلی

رابت داونی جونیور از زمان اکران «انتقام‌جویان: آخر بازی» در سال ۲۰۱۹ که به یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما تبدیل شد و پس از آن فیلم نه چندان موفق «دولیتل» در سال ۲۰۲۰، حضور پررنگی در سینمای نداشته است. او قرار است در ماه جولای امسال در فیلم جدید «اوپنهایمر» ساخته جدید کریستوفر نولان ظاهر شود.

فیلم اصلی «سرگیجه» با بازی جیمز استوارت در نقش «جان اسکاتی فرگوسن»، کارآگاه پلیس سانفرانسیسکو است که به دلیل ترس فلج کننده از ارتفاع و در نتیجه سرگیجه شدید بازنشسته می‌شود. اسکاتی پس از اینکه برای دنبال کردن همسر یکی از آشنایانش، مادلین (کیم نواک) استخدام می‌شود، شیفته او می‌شود، اما وقتی از برج اسپانیایی بالا می‌رود، ترس او را ناتوان می‌کند تا معشوقه‌اش را نجات دهد و بعد همه چیز واقعا عجیب و غریب می‌شود.

«سرگیجه» زمانی که برای اولین بار در سینما اکران شد موفقیت چشمگیری نداشت و منتقدان نظرات متفاوتی درباره آن داشتند،اما در دهه ۱۹۸۰، به عنوان یک شاهکار شناخته شد. در سال ۱۹۸۲، در نظرسنجی از بهترین فیلم‌های ساخته شده توسط نشریه سینمایی سایت‌اند ساوند مسسه فیلم بریتانیا (که هر ۱۰ سال یک بار انجام می‌شود)، «سرگیجه» در بین ۱۰ فیلم برتر قرار گرفت و همچنان به صعود در فهرست ادامه داد و به جایگاه اول در نظرسنجی سال ۲۰۱۲ دراین فهرست رسید. نشریه ورایتی اخیراً «سرگیجه» را در فهرست ۱۰۰ بهترین فیلم ساخته شده خود در رتبه ۳۲ قرار داده است.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «نقطه ویرگول»

ارتباط بسیار نزدیکی بین ما و تماشاچیان برقرار شده است/ نمایشِ تک پرسوناژ را یک چالش می‌دانم!

۱۰:۱۹  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با اسدالله شکرانه، نویسنده

ادبیات با بن بست مواجه شده است | فرهنگ سازی در زمینه خواندن کتاب به عهده نویسنده نیست

۱۷:۲۱  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با بازیگر نقش "اسماعیل میرشکار"

روایت رضا اکبرپور از حادثه ناگواری که سر صحنه سریال « گیل دخت » برایش رخ داد!

۱۹:۴۵  -  ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
«مانی جعفرزاده» آهنگساز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

همکاری آهنگسازان ایرانی و کانادایی در یک اثر/هنر می‌تواند صبر و آرامش را در مخاطب تقویت کند

۱۶:۵۴  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «زوج ناجور»

کمدی را برای حال بهتر مردم انتخاب کردم/ کسی به آسیب‌های تئاترِ ایران اهمیت نمی‌دهد

۱۶:۴۸  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲