کد خبر: ۵۲۵۶۳
تاریخ انتشار : ۴۲ : ۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
نیما جاویدی کارگردان «آکتور» در گفتگو با ورایتی مطرح کرد

سریال‌سازی ایرانی در ورطه تکرار افتاده است

نیما جاویدی کارگردان «آکتور» که به همراه مجید مطلبی تهیه‌کننده این مجموعه در بخش رقابتی جشنواره «سریزمانیا» در فرانسه حضور دارند در گفت‌وگو با ورایتی گفته است امکان دارد داستان «آکتور» کمی اغراق‌آمیزتر از دیگر داستان‌ها باشد اما در حقیقت، همه روی این سیاره نقش بازی می‌کنند.

سریال‌سازی ایرانی در ورطه تکرار افتاده است

به گزارش دیباچه،نیما جاویدی کارگردان «آکتور» به همراه مجید مطلبی تهیه‌کننده این مجموعه در بخش رقابتی جشنواره «سریزمانیا» در فرانسه حضور دارند. نیما جاویدی در بخشی از گفت‌وگوهای شکل گرفته در این جشنواره پیرامون «آکتور» گفته است: «ما دستکم از نظر سریال‌سازی ایرانی در ورطه تکرار افتاده‌ایم. بنابراین فکر می‌کنم «آکتور» طعم جدیدی به مخاطبان برای این که چیزی تازه و منحصربه‌فرد به آن‌ها عرضه کند، ارائه می‌دهد.» «آکتور» نخستین تجربه نیما جاویدی در ساخت سریال، در پلتفرم نمایش خانگی است که پخش آن بهمن ۱۴۰۱ در پلتفرم‌های فیلیمو و نماوا آغاز شد.

جاویدی که در فرانسه حضور دارد در گفت‌وگو با ورایتی گفته است از دیدگاه نویسندگان داستان‌های تخیلی، کارآگاه خصوصی می‌تواند به عنوان یک راهنما عمل کند، راهنمایی بی‌واسطه که آزادانه در موقعیت‌های اجتماعی در حرکت است. او ادامه داده است: «شکسپیر می‌گوید تمام دنیا صحنه نمایشی است که مردان و زنان، بازیگران آنند و بسته به موقعیت‌هایشان و آنچه می‌خواهند به آن برسند، نقش‌های متفاوتی را عهده‌دار می‌شوند. من هم فکر می‌کردم قرار دادن بازیگران در نقش‌های کارآگاه خصوصی برای غلبه بر موانع، حل مشکلات و نجات خود و دیگران از مشکلات با استفاده از توانایی‌های بازیگری‌شان، جذاب است. برخلاف شرلوک هلمز که از هوش خود بهره می‌گیرد یا ابرقهرمانانی که با قدرت باورنکردنی‌شان مردم را نجات می‌دهند، علی و مرتضی مشکلات را از سر راه برمی‌دارند و با هنرنمایی که دارند ماجراجویی و برای رهایی خود و دیگران از مشکلات اقدام می‌کنند.»

سریال‌سازی ایرانی در ورطه تکرار افتاده است

او می‌گوید هر چه پیش می‌رویم بیشتر متوجه خواهیم شد که تمامی شخصیت‌ها در حال ایفای نقش هستند و از نگاه من، این کاملا از حقیقت برگرفته شده است. اگر چه امکان دارد داستان کمی اغراق‌آمیزتر از دیگر داستان‌ها باشد اما در حقیقت، همه روی این سیاره نقش بازی می‌کنند.

«آکتور» درباره زندگی پرفرازونشیب چند بازیگر مستعد تئاتر است که بعد از پیشنهادی که به آن‌ها می‌شود زندگی‌شان دستخوش ماجراهایی پیچیده می‌شود. نوید محمدزاده، احمد مهرانفر، هستی مهدوی‌فر، هانیه توسلی، گلاره عباسی، هومن برق‌نورد و فریده سپاه‌منصور از بازیگران این سریال هستند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: نیما جاویدی ، آکتور
captcha
مطالب برگزیده
راهور پایتخت: برخورد با تخلفات پرخطر موتورسیکلت‌سواران در ۴۰ نقطه شهر با جدیت ادامه دارد

جزئیات طرح جدید پلیس برای ساماندهی موتورسواران در خطوط ویژه تهران اعلام شد

۰۳:۲۰  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵
با خاموشی شیرمحمد اسپندار، موسیقی بلوچستان یکی از آخرین راویان اصیل خود را از دست داد

میراث ماندگار استاد دونَلی‌نوازی ایران

۰۹:۳۰  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵
در نشست تخصصی بررسی ابعاد حقوقی و قضایی «جنگ ۱۲ روزه و رمضان» مطرح شد

پزشکیان: پرونده حقوقی «جنگ ۱۲ روزه و رمضان» باید با پشتوانه علمی در مجامع بین‌المللی پیگیری شود

۲۰:۱۶  -  ۲۷ تير ۱۴۰۵
از «اجاره‌نشین‌ها» تا جاودانگی در حافظه مردم

سینمای ایران عزادار شد؛ اکبر عبدی از میان ما رفت

۰۲:۴۲  -  ۰۳ مرداد ۱۴۰۵