جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 24 October 2025
کد خبر: ۵۲۵۵۹
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

یوسف کرمی دارنده مدال طلای جهان و برنز المپیک آتن در گفتگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص ارزیابی خود از سالی که گذشت، اظهار داشت: سال ۱۴۰۱ سال شلوغی برای ورزش ایران بود، چون بعد از پایان محدودیت‌های کرونا اکثر رشته‌ها باید در مسابقات زیادی شرکت می‌کردند که هم از نظر مالی برای فدراسیون‌ها سخت گذشت و هم از نظر آماده سازی تیم روند به دشواری طی شد. ولی در کل امیدوارم امسال، سال بهتری باشد. در تکواندو ما شاهد یکسری تغییرات بودیم و ملی پوشان ما در رویداد‌های مختلفی شرکت کردند، اما من معتقد هستم پتانسیل بچه‌های ما واقعا این نیست و جا دارد که در سال ۱۴۰۲ که اتفاقا سال بسیار حساسی هم هست نتایج بهتری را شاهد باشیم.

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ کسی از این شرایط راضی نیست

او در پاسخ به این پرسش که در کل عملکرد تیم ملی را در یک سال گذشته چطور دیدید؟ گفت: ما اخیرا دو رویداد خیلی مهم داشتیم هم مسابقات جهانی مکزیک اهمیت داشت و هم گرندپری ریاض حساس بود، ولی کسی از این شرایط و نتایج راضی نیست چرا که انتظارات از این رشته بالاست. سالهاست که تکواندو ما از شرایط آرمانی فاصله گرفته و فقط اسمی از آن دوران باقی مانده است.

کرمی افزود: برای برگشتن به آن دوران باید صبور باشیم؛ همانطور که در گذشته بودیم و تلاش کردیم تا در نهایت سکوی قهرمانی جهان را به دست آوردیم. برای پس گرفتن این سکو باید صبوری کنیم، اما در کنارش زحمت هم بکشیم. پسرفت چند سال اخیر ما باعث شده که فاصله زیادی با رقبا داشته باشیم، ولی با تلاش می‌توان همه چیز از دست رفته را به دست آورد، اما در این مسیر آنچه که کار ساز است تلاش است و یک برنامه ریزی درست نمی‌توانیم برای بهبود اوضاع منتظر معجزه باشیم.

سرمربی تیم ملی تکواندو پاکستان در پایان گفتگو با «دیباچه» درخصوص ادامه همکاری با این تیم در سال ۱۴۰۲ بیا کرد: من همیشه ترجیحم این بوده که جایی باشم تا بتوانم هم با آرامش کار کنم و هم به آن هدفی که دارم برسم. پیشنهاد مکزیک را رد کردم، چون احساس میکنم هنوز در پاکستان به ان چیزی که میخواستم نرسیدم. در این کشور تکواندو خیلی غریب است و من تقریبا کارم را از صفر شروع کردم با این تفاوت که آنجا مسئولین هم به اندازه کشور خودمان حمایت مالی از ورزش ندارند. اما سال جدید هم در پاکستان خواهم بود.

انتهای پیام//

گفتگو از : فریبا جلیل خانی 

برچسب ها: یوسف کرمی ، تکواندو
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴