يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲  |  Sunday, 04 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۵۴۶
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

رئیس سازمان صداوسیما برای چهارمین بار در پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی داوود میرباقری حاضر شد. فیلمبرداری این سریال از اواخر آذر ۱۳۹۸ آغاز شده و هم اکنون در آبسرد دماوند ادامه دارد. سریال «سلمان فارسی» سال ۱۴۰۵ در ۶۰ قسمت پخش می‌شود.

به گزارش دیباچه، رییس صداوسیما هدف از حضور در پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» را در آخرین روزهای سال، گفتن خسته نباشید و خدا قوت به عوامل خواند و گفت: «هر چه بیشتر کار ساخت این سریال جلو می رود و ایده‌های درخشان آن عملی می‌شود عظمت کار بیشتر روشن می‌شود.»

آبا زمان پخش سریال «سلمان فارسی» به سال ۱۴۰۵ می رسد؟

او سریال «سلمان فارسی» را انسجام توامان دو موضوع عظمت دین اسلام و عظمت تمدن ایرانی معرفی کرد که در مصداقی به نام سلمان فارسی تجلی یافته است.

رییس سازمان صداوسیما با بیان این که با تصویری شدن فیلمنامه ما نیز همگام نگاه مولف می‌شویم، گفت: «با این که هنوز دو سوم کار باقی مانده ولی در همین یک سومی‌که ساخته شده، عظمت کار مشخص است.»

او مجموعه «سلمان فارسی» را کاری ملی خواند و گفت: «این عظمت توانمندی تیم «سلمان فارسی» را نشان می دهد و تحسین جهانی در پی دارد.»

جبلی این سریال را مصداق روشنی از ایران حقیقت‌یاب و پیوند ایرانی حقیقت‌جو و اسلام نجات‌بخش خواند. او ابراز امیدواری کرد، ساخت سریال طبق برنامه پیش برود و در بهترین شرایط تولید، کاری دقیق را شاهد باشیم. جبلی با اشاره به ضرورت حمایت همه دستگاه‌های مسئول از این طرح عظیم فرهنگی ملی خواستار توجه ویژه‌تر مجلس و دولت به آن شد.

رئیس سازمان صداوسیما از پخش قسمت اول مستند پشت صحنه ساخت سریال «سلمان فارسی» در نوروز نیز خبر داد و گفت بدین ترتیب مخاطبان از نزدیک در جریان توانمندی عوامل و قدرت ساخت سریال قرار خواهند گرفت.

داوود میرباقری: خودم برای دیدن سریال مشتاق‌ترم

داوود میرباقری نیز با تشکر از حضور جبلی‌ در پشت صحنه سریال، استمرار این حضور را عامل دلگرمی‌گروه دانست و گفت: «در روزهای پایانی فصل بیزانس هستیم و به زودی به فصل دشوار ایران می‌رسیم. بخش اعظم فصل ایران در شهرک غزالی فیلمبرداری می‌شود و در حال بررسی و مکان‌یابی برای بخش‌های اشرافی دربار ساسانی هستیم.»

او با بیان این که خودش از همه مشتاق‌تر است تا سریال را روی آنتن ببیند، ابراز امیدواری کرد در صورت تداوم حمایت‌ها، سریال «سلمان فارسی» در ۶۰ قسمت و از سال ۱۴۰۵ پخش شود.

سریال «سلمان فارسی» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه‌کنندگی حسین طاهری به زندگی و زمانه یار ایرانی پیامبر اکرم(ص) در سه فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام می‌پردازد. فیلمبرداری این سریال از اواخر آذر ۱۳۹۸ آغاز شده و هم اکنون در آبسرد دماوند ادامه دارد.

برچسب ها: سلمان فارسی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «زوج ناجور»

کمدی را برای حال بهتر مردم انتخاب کردم/ کسی به آسیب‌های تئاترِ ایران اهمیت نمی‌دهد

۱۶:۴۸  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اما و اگر های خبر ممنوع الکاری برخی از خواننده های پاپ

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخی قاطع به رسانه ها داد | رضا صادقی و امیر مقاره واکنش نشان دادند!

۱۷:۵۴  -  ۰۳ خرداد ۱۴۰۲
پربازدیدها
آخرین اخبار