سه‌شنبه ۰۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Tuesday, 21 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۵۲۰
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهردار منطقه یک تهران گفت: با دستان یک هنرمند مجسمه چوبی مولانا بر تنه خشک بر جای مانده از یک درخت چنار در باغ فردوس نقش بست.

به گزارش دیباچه، حمید مهری با اعلام این خبر گفت: منطقه یک از بافت‌های کوچه باغی و قدیمی برخوردار است که در برخی از معابر آن درختان قدیمی خشک شده‌ای وجود دارند که علاوه بر خطر سقوط چهره ای نامناسب به شهر بخشیده‌اند. تبدیل این تنه‌های خشک به یک اثر هنری و ماندگار طرحی است که اداره زیباسازی منطقه در طرح بهاران خدمت بر آن همت گذاشته و با استفاده از فکر و ایده هنرمندان و متناسب با محیط در معابر شمال تهران در حال اجرا است.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک تهران گفت: یکی از این تنه‌های خشک در باغ فردوس، چنار ۳۵۰ ساله به گفته اهالی است که با قطر ۳ متر پس از گذراندن دوران سرسبزی و شادابی خشک و تا یک ارتفاعی باقی مانده و حذف نشده  که توسط هنرمند چوب تراش به نام استاد عالی، با استفاده از ابزار لازم در همانجا بدون جابه جایی به شکل مولانا طراحی و تراشیده شده است تا به صورت  جلوه‌ای بصری برای شهر درآید. 

 وی افزود: دغدغه رسیدن به شهر موزه و ارتقاء سواد بصری مردم،احیای فضاهای شهری و همچنین ارتباط نزدیک مردم با مقوله هنر و هنرمند از مهمترین اهداف اجرای اینچنین آثاری است به طوری که در پاره ای از اوقات با توجه به استقبال مردم، هنرمند ابزار را به آنها می سپارد تا لذت و حتی سختی کار هنرمند را با تمام وجود حس کنند. 

مهری تصریح کرد: این اقدام ناخودآگاه بنوعی خودجوش ترین کارگاه هنر شهری است که در آن ارتباط عمیقی بین هنر،هنرمند و مردم شکل گرفته است.

منبع : پایگاه خبری تحلیلی شهر

برچسب ها: چنار
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
چاشنی دیباچه

وقتی شبکه پنج هیچ تدارکی برای ماه رمضان و عید ندارد!

۱۳:۳۳  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پرطرفدار ترین ها